free download 78 travel guides written by experts

Azi, de la ora 15.00, FLASHMOB pentru solutionarea reala a problemei cainilor de pe strada

Sute de iubitori de animale din Bucuresti se vor strange azi, 29 oct., peluza Teatrului National Bucuresti (TNB), de la ora 15.00 pentru a cere parlamentarilor sa nu adopte legea care va permite eutanasierea cainilor fara stapan. Scopul acestui flashmob este de a constientiza oamenii despre adevarata solutie pentru rezolvarea problemei cainilor fara stapan, in mod cu adevarat eficient, cu costuri minime, intr-un mod civilizat!

Anuntul a fost facut prin site-urile de socializare, bucurestenii fiind invitati sa vina cu cateva minute inainte de ora 15.00, la Teatrul National din Bucuresti.

La ora 15.00 fix se va auzi semnalul (un fluierat) si participantii se vor intinde la pamant, acoperindu-si capetele cu mainile (gest simbolic al mortii, suferintei). Dupa cateva minute, la acelasi semnal, toti se vor ridica si vomr porni in grupuri mici catre Piata Romana (asa cum s–a facut la flashmob-ul impotriva masacrului de la Botosani: deplasare in grupuri mici dar pastrand structura de grup mare). Actiunea se va incheia in Piata Romana.

Evenimente similare au loc azi si in altecateva mari orase: Bacau, Ramnicu Valcea, Constanta, Timisoara, Cluj, Iasi, Botosani si Sibiu.

Va asteptam!

Bucuresti, 29.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *