Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Azerty.ro anunta reduceri masive de BlackFriday

Campania Black Friday 2012 va aduce în acest an reduceri la produse electrocasnice, electronice sau IT, pe data de 23 noiembrie. Azerty.ro se numără printre magazinele online care își va răsplăti clienții cu oferte generoase, oferind în "Vinerea Neagră" discounturi de până la 50%.

Evenimentul intitulat "Black Friday", împrumutat de România pentru al doilea an consecutiv din SUA, marchează ziua marilor reduceri înaintate de retaileri în întâmpinarea sărbătorilor de iarnă. Magazinul online de electronice, componente PC și electrocasnice Azerty.ro a pregătit o gamă de discounturi, care concurează acerb cu promoțiile anunțate în cadrul campaniei de anul acesta. Iar acestea pot fi urmărite în data de 23 noiembrie aici.

Reducerile Azerty.ro pentru campania Black Friday 2012

Pe 23 noiembrie Azerty.ro dorește să-și răsplătească clienții oferindu-le discounturi și oferte speciale. Concret, anumite produse din categoriile Laptopuri, Electronice, Componente PC, Aparate foto, Electrocasnice și Îngrijire Personală vor fi disponibile în Vinerea Neagră la prețuri cu discounturi de până la 50%.

Cererile în ziua de 23 noiembrie au toate șansele să întreacă preconizarile magazinului Azerty.ro, judecând după succesul primei ediții "Black Friday" în România de anul trecut, când retailerii și-au epuizat stocurile și nu au mai făcut față avalanșei de clienți.

In 2012, când evenimentul este deja popular printre cunoscători, va lua naștere o luptă și mai aprinsă pentru achiziționarea de electrocasnice, componente PC, laptopuri, aparate foto sau alte echipamente electronice de ultimă generație. De aceea, echipa magazinului www.azerty.ro a pregătit pentru clienții săi surprize plăcute din mai multe categorii de produse!” declară Ana Mihăilescu, Marketing Manager la Azerty.ro.

Având deja o vastă experiență în comerțul electronic a€“ peste 50.000 de produse în ofertă, peste 150.000 de comenzi finalizate de către peste 120.000 de clienți și peste 500.000 euro investiți în ultimii ani în proiecte de dezvoltare și servicii menite să dovedească atitudinea pro-client, Azerty.ro continuă de la an la an să își consolideze poziția pe piață online de IT&C din România, rămânând în continuare singurul magazin care pune la dispoziția clienților poze 360As și un sistem face-on-web.

Despre Azerty.ro

Azerty.ro se numără printre membrii fondatori ai Asociației Magazinelor Online din România, participând la evoluția peisajului comerțului pe internet în țara noastră. Magazinul online Azerty.ro a oferit vizitatorilor încă de la început review-uri complete, o interfață prietenoasă, pentru cumpărături online în condiții excelente.

Azerty.ro mai poate fi vizitat și la showroom-ul din strada Alexandru Borneanu nr. 2 din zona Grozăvești din București (lângă Carrefour Orhideea), pentru testarea și achiziționarea ultimelor noutăți din stoc. Clienții beneficiază de consilierea specialiștilor în configurarea sistemelor dorite.

Bucuresti, 21.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *