free download 78 travel guides written by experts

AXN va aduce premiera nationala a celui de-al treilea sezon Cougar Town

Sezonul al treilea din Cougar Town va avea premiera la AXN pe 18 iunie, de la ora 23:00. În primul episod, Jules Cobb (Courteney Cox) face noi descoperiri în legătură cu marile întrebări ale vieţii, totul în timp ce serialul continuă să ne amuze cu scene hilare şi personaje adorabile.

Courteney Cox o interpretează pe Jules Cobb, o mamă de patruzeci de ani divorţată şi cu un copil. Ea s-a măritat când era prea tânără, motiv pentru care a ratat emoţiile de a cunoaşte bărbaţi şi a ieşi la întâlniri cu aceştia. Jules şi-a petrecut tinereţea crescându-şi fiul şi ocupându-se de familie. Acum, proaspăt divorţată, Jules porneşte într-o călătorie de autodescoperire. Îşi trăieşte tinereţea la patruzeci de ani, cu ajutorul prietenilor ei singuri, şi încearcă să recupereze timpul pierdut.

Începând cu mijlocul lunii iunie, merită să alegeţi AXN şi să urmăriţi viaţa şi soarta eroinei din Cougar Town. Ca şi în sezoanele precedente, serialul american de comedie continuă să vă amuze cu scene hilare şi personaje distractive.

Premiera naţională: 18 iunie, de la 23:00, pe AXN.

Bucuresti, 06.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *