free download 78 travel guides written by experts

AXN SCI-FI si AXN CRIME

AXN, reţeaua internaţională de televiziune de acţiune şi aventură aparţinând concernului Sony Pictures Television International, prezentă din octombrie 2003 şi în Europa Centrală şi disponibilă în prezent pentru peste 5 milioane de abonaţi în regiune, lansează în România două noi canale: AXN SCI FI şi AXN CRIME. Acestea sunt disponibile de la începutul lunii iunie în 4 ţări din regiune: România, Polonia, Bulgaria şi Ungaria.

AXN SCI FI a fost creat special pentru fanii genului, pentru care lumea din jur nu este de ajuns. Telespectatorii vor explora noi teritorii în cyber-spaţiu, în acest univers şi în altele posibile. Cu AXN CRIME, privitorii vor pătrunde în lumea trepidantă a poliţiştilor sub acoperire, a investigaţiilor criminalistice de top şi a sălilor de judecată, în care fiecare indiciu se leagă şi fiecare decizie poate să ameninţe viaţa cuiva.
 
“Suntem foarte încântaţi să lansăm aceste două canale cu un conţinut unic în Europa Centrală”, a declarat Stephen White, noul General Manager al reţelei AXN în Europa Centrală, care se ocupă atât de supervizarea canalelor AXN cât şi de toate acţiunile întreprinse de AXN în zonă.

“În regiune, cercetările de piaţă şi reacţiile celor care vizionează AXN arată clar că există o cerere mare pentru producţii de calitate, atât sci-fi, cât şi poliţiste. Atent la cerinţele pieţei, AXN este prima reţea din Europa Centrală care lansează acest tip de canale dedicate exclusiv celor două genuri atât de îndrăgite. Sperăm ca cele 2 noi canale să se bucure ce cel puţin acelaşi succes la public ca şi predecesorul lor, AXN, cu care împart aceeaşi echipă de promovare şi distribuţie, care, la numai 2 ani şi jumatate de la lansare a făcut ca AXN să fie prezent în peste 5 milioane de cămine din regiune.”

AXN SCI-FI şi AXN CRIME vor emite în limba originală şi vor fi integral localizate (subtitrate în limba română), având un conţinut diversificat de producţii de gen şi conţinând promouri locale între programe. Grafica stilată, sofisticată şi captivantă, conţinutul de programe de calitate şi atent selectate, precum şi promo-urile cu background muzical specific genului fac ca cele două canale AXN SCI-FI şi AXN CRIME să se evidenţieze pe o piaţă TV competitivă.  

Grilele de programe ale ambelor canale se bazează pe două elemente cheie: seriale premium în timpul săptămânii, însoţite de cea mai bună selecţie de filme de mare succes în week-end.

AXN SCI-FI şi AXN CRIME, singurele canale tematice cu astfel de genuri din Europa Centrală, vor emite iniţial 18 ore în fiecare zi a săptămânii, de la 11:00 am la 05:00 am.

Creat sub sloganul “Toate indiciile duc la noi”, AXN CRIME este un canal dedicat producţiilor poliţiste. Divertisment inteligent, captivant şi plin de suspans, de pe întreg globul. Puteţi descoperi dovezile, analiza datele, sparge codurile, smulge mărturii şi afla adevărul împreună cu cei mai tari detectivi. Dacă o crimă trebuie rezolvată, AXN CRIME va fi acolo, fiecare pas făcut împreună aducându-vă senzaţionalul acţiunii incitante şi imprevizibile. Printre serialele cu care vă veţi putea întâlni pe AXN CRIME se numără premiera in Romania a sezonului 3 din multi-premiatul The Shield/Lege şi fărădelege şi seriile complete din The District/Districtul sau Michael Hayes.

AXN SCI FI oferă cele mai bune programe SF americane şi europene, seriale de referinţă şi filme SF de top, special selectate pentru iubitorii genului. Aici veţi avea ocazia să urmăriţi seriale apreciate în întreaga lume: Star Trek: Enterprise, Andromeda, Sliders/Sliders: Lumi Paralele  şi Charlie Jade. Filme specifice ca Battlestar Galactica  vor completa conţinutul de programe. Sloganul canalului este “Deschide poarta către altă dimensiune”.

Mult mai multe informaţii legate de lumea SF şi a criminaliştilor găsiţi pe siturile Web ale celor două canale, situri integral localizate: www.axncrime.ro şi www.axnscifi.ro.

Ambele canale vor fi disponibile atât pentru reţelele de cablu cât şi DTH.

Bucuresti, 6.06.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *