free download 78 travel guides written by experts

AXN SCI-FI – Premiere februarie

O lună întreagă de Stargate în februarie, numai la AXN SCI-FI

Postul AXN SCI-FI, ce aparţine concernului Sony Pictures Television, este dedicat serialelor de succes şi filmelor ce aparţin genului S.F. Difuzat în ţări precum Ungaria, Polonia, Cehia, Slovacia, România şi Bulgaria, AXN SCI-FI vă aduce în luna februarie maratoane a două sezoane din Stargate: Atlantis, precum şi două filme extraordinare: Stargate: Salt în trecut şi Hellraiser IV: Legături de sânge.

Stargate: Salt în trecut

Premiera: vineri, 25 februarie, de la ora 21:30

Stargate: Salt în trecut este al doilea film artistic bazat pe serialul Stargate SG-1 apărut în 2008. De data asta, echipa SG-1 s-a întors (Ben Browder interpretându-l pe neînfricatul lt.col. Cameron Mitchell, Amanda Tapping fiind înţeleapta Samantha Carter) pentru a-l înfrunta pe maleficul Ba’al, ultimul dintre “lorzii sistemului Goa’uld”. Acesta a reuşit să manipuleze timpul, astfel încât Mitchell, Jackson şi Carter se găsesc prinşi într-un paradox. Ei ajung într-un timp alternativ unde programul Stargate nu a existat niciodată. Astfel, drumul este liber pentru răufăcător să lanseze un atac asupra Pământului, alături de imensa sa flotă.

Hellraiser IV: Legături de sânge

Premiera: sâmbătă, 26 februarie, de la ora 00:00

Pinhead s-a întors şi de data asta este în căutare de şi mai mult sânge. În al patrulea şi cel mai terifiant capitol din extrem de populara serie Hellraiser, ne aflăm în anul 2127. Pinhead se află la bordul unei staţii spaţiale conduse de omul de ştiinţă Dr. Merchant, a cărui misiune este să închidă pentru totdeauna porţile către iad. Întinsă pe trei generaţii, această înspăimântătoare poveste înregistrează chinurile unei familii. Aceasta, fără să vrea, a creat un puzzle care a deschis porţile către iad, eliberându-l pe diabolicul Pinhead. Acum, el este liber să împrăştie răul pe Pământ.

Stargate: Atlantis – Maraton sezonul 2 şi sezonul 3

Pe 19-20 şi 26-27 februarie, de la ora 14:00

În februarie, vor fi de două ori două zile când al doilea şi al treilea sezon al unuia dintre cele mai populare seriale S.F. din toate timpurile, Stargate: Atlantis, vor fi difuzate. În al doilea sezon, aflată în căutarea oraşului dispărut, echipa Atlantis se confruntă cu un inamic periculos: o rasă care se hrăneşte cu oameni (sursa lor de energie), Wraith. Mai întâi, Sheppard se hotărăşte să zboare într-o navă-mamă Wraith şi să o distrugă folosind o bombă atomică. Intriga centrală a acestui sezon este dezvoltarea retrovirusului găsit de Dr. Beckett, care poate, teoretic, să transforme un Wraith în om. Al treilea sezon începe cu navele Wraith care se îndreaptă spre Pământ. Trebuie acţionat urgent pentru a-i împiedica să ajungă pe Pământ.

Pentru mai mult divertisment, pe site-ul axnscifi.ro, la secţiunea AXN Player, puteţi viziona seriale care însă nu sunt difuzate pe post. Unul dintre acestea este Fear Clinic, în care cinci tineri adulţi merg la o clinică specială pentru a-şi trata fobiile. Una câte una, cele mai adânci frici ale lor încep să se manifeste şi deranjează realitatea fiecărui pacient. Oare tratamentul este mai rău decât boala în sine?

Dacă doriţi să urmăriţi şi alte seriale de calitate, la AXN, în luna februarie, vor fi difuzate episoade noi din sezonul 3 din NCIS: Anchetă militară, sezonul 1 din NCIS: Los Angeles şi sezonul 1 din Avocaţi în Las Vegas.

Bucuresti, 17.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *