free download 78 travel guides written by experts

AXN– Premiere februarie

Jessica Alba în “Îngerul întunecat”, în luna februarie, la AXN

AXN, reţeaua internaţională de televiziune de acţiune şi aventură aparţinând concernului Sony Pictures Television, difuzează seriale şi filme în şase ţări din Europa centrală – Polonia, Ungaria, Cehia, Slovacia, România şi Bulgaria – şi în cinci ţări din regiunea adriatică – Serbia, Croaţia, Slovenia, Macedonia şi Muntenegru. În februarie vă veţi putea bucura la AXN de un nou serial, Îngerul întunecat, cu Jessica Alba în rolul principal. De asemenea, vor fi difuzate episoade noi din NCIS: Los Angeles, NCIS: Anchetă militară, sezonul 3, şi din serialul de succes Avocaţi în Las Vegas. Toate în februarie, numai la AXN.

Îngerul întunecat – Sezonul 1

Din 16 februarie, de luni până vineri, de la ora 18:00

Doisprezece copii modificaţi genetic evadează din baza militară unde au fost creaţi. Cei mai mulţi sunt capturaţi – sau împuşcaţi – însă unul din ei, Max Guevara (Jessica Alba) supravieţuieşte. Ea a fost antrenată pentru Disciplină, Datorie şi Muncă în Echipă. O revedem ca adult, în oraşul Seattle din anul 2019, după explozia unei bombe magnetice care a stricat toate calculatoarele din America. Întreaga ţară se află într-un declin politic, economic şi moral. Max lucrează pe post de curier pe bicicletă şi încearcă să evite agenţii guvernamentali care sunt încă în căutarea ei. Acum este evident că are puteri supraomeneşti. Max îl întâlneşte pe Logan Cale, un jurnalist alături de care luptă împotriva crimei şi corupţiei. Între timp, ea încearcă să-şi descopere trecutul, pentru a înţelege de ce au fost ei antrenaţi când erau copii. De asemenea, îi caută şi pe ceilalţi ca ea. Serialul a fost creat de James Cameron.

Avocaţi în Las Vegas

Episoade noi, din 15 februarie, în fiecare marţi, de la ora 21:00.

Serialul Avocaţi în Las Vegas, difuzat în premieră în Europa Centrală la AXN, este o dramă cu accente comice despre doi avocaţi ai apărării din Las Vegas. Aceştia au personalităţi aparte şi merg până în pânzele albe pentru a-şi apăra clienţii. Nick (James Belushi) şi Pete (Jerry O’Connell) sunt doi avocaţi din Las Vegas cu o listă eclectică de clienţi, aşteptând încă să tragă lozul cel mare. În noile episoade, Nick apără mai întâi un rapper local care este acuzat că ar fi omorât doi oameni într-un club, după care Pete apără un infractor cibernetic. Apoi, un blogger are nevoie de ajutorul lui Pete după ce dă în vileag trucul de magie al unui iluzionist, caz care este urmat de altele la fel de amuzante şi complicate.

NCIS: Anchetă militară – Sezonul 3

În fiecare luni, de la ora 21:00.

Unul dintre cele mai urmărite seriale poliţiste – nominalizat de două ori la premiile Emmy – îl prezintă pe Mark Harmon în rolul agentului special Leroy Jethro Gibbs, liderul unei echipe ce aparţine de serviciul naval de investigaţii criminale. Acesta ţine întotdeauna seama de ce îi spune instinctul. În noile episoade, în timp ce caută arme ascunse într-un şantier naval, Tony şi Ziva dispar, iar echipa NCIS trebuie să-i găsească. Mai târziu, echipa investighează asasinarea a două soţii de puşcaşi marini şi trebuie să găsească criminalii înainte ca aceştia să facă o altă victimă.

NCIS: Los Angeles – Sezonul 1

În fiecare marţi, de la ora 22:00.

După noile episoade în premieră ale serialului NCIS: Anchetă militară, telespectatorii pot urmări un alt serial, de data asta inspirat de NCIS, NCIS: Los Angeles. Acesta prezintă munca unei echipe de la Biroul de Proiecte Speciale, care are sediul într-o vilă confiscată. Cei doi membrii-cheie ai echipei sunt agenţii speciali G. Callen (Chris O’Donnell) şi Sam Hanna (LL Cool J). În noile episoade, agentul Kensi Blye este împuşcată într-o bancă locală, iar trăgătorii i-au luat acum ostatici pe ceilalţi oameni aflaţi în bancă. Apoi, când moartea unui locotenent comandant pare să fie de fapt sinucidere, echipa primeşte ordine să investigheze situaţia.

Dacă eşti fan S.F., avem un întreg canal care să îţi satisfacă interesul! La AXN SCI-Fi poţi viziona filme precum Stargate: Salt în trecut şi Hellraiser IV: Legături de sânge. De asemenea, te poţi delecta cu maratoane ale sezoanelor 2 şi 3 din Stargate: Atlantis.

Bucuresti, 17.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *