free download 78 travel guides written by experts

AXN lanseaza un concurs, in urma caruia castigatorul il va intalni pe Matthew Fox,

starul din LOST: Naufragiatii, in Budapesta

Matthew Fox invitat de către AXN în Europa Centrală, pentru a sărbători penultimul sezon din LOST:Naufragiații

AXN, reţeaua internaţională de televiziune de acţiune şi aventură aparţinând concernului Sony Pictures Television International, lansează astăzi un concurs incitant ce oferă participanților șansa de a se întâlni la Budapesta cu Matthew Fox, vedeta din LOST:Naufragiații. Concursul este deschis publicului din șase țări din Europa Centrală în care se difuzează AXN: Ungaria, Polonia, Cehia, Slovacia, România și Bulgaria. Este prima vizită în regiune a unui star atât de apreciat și de popular care vine la invitația AXN.

De azi, 1 iunie și până duminică, 7 iunie, participanții pot intra pe website-ul AXN, www.axn.ro, secțiunea de concurs pentru a răspunde la trei întrebări legate de LOST:Naufragiații. La finalul concursului, participanții care au răspuns corect la toate cele 3 întrebări vor participa la tragerea la sorți iar norocosul câștigător va beneficia de o excursie pentru două persoane la Budapesta, unde va face cunoștință cu Matthew Fox, care joacă rolul lui Jack Shephard, în cadrul unui eveniment VIP exclusiv găzduit de AXN CE în seara de 14 iunie 2009*.

“Suntem încântați că Matthew Fox a acceptat invitația noastră de a veni la Budapesta drept primul invitat din LOST al canalului AXN în Europa Centrală”, spune Eddie Nelson, manager general al rețelei SPT în Europa Centrală. “AXN își dorește să ofere publicului loial experiențe unice, legate de serialele lor favorite și știm cu toții că vizita lui Matthew va fi o șansă specială pentru niște admiratori foarte norocoși.”

În cei 5 ani de la lansare, AXN este unul dintre cele mai populare canale de divertisment general din Europa Centrală. Canalul a difuzat în premieră pentru publicul din România seriale americane celebre printre care LOST:Naufragiații, CSI:New York și Minți criminale. Ajuns la cel de-al 5-lea sezon, multi-premiatul LOST:Naufragiații a fost mereu difuzat, în premieră și în exclusivitate, de către AXN.

LOST:Naufragiații, sezonul 5 este difuzat în prezent la AXN, în fiecare miercuri de la ora 22:00. Sezonul 6 – ultimul al serialului – va fi lansat la AXN în 2010.

AXN are peste 13 milioane de abonați în Europa Centrală. Canalul este destinația principală pentru tinerii adulți energici și dinamici din segmentul de vârstă 18 – 34. Pe lângă seriale de top, AXN difuzează unele dintre cele mai populare filme produse de Sony Pictures și alte studiouri. Celelalte canale Sony Pictures Television din România sunt AXN SCI-FI, AXN Crime și ANIMAX.

* Mai multe detalii și regulamentul concursului pot fi găsite pe site-ul AXN: www.axn.ro.

Bucuresti, 02.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *