free download 78 travel guides written by experts

AXN comanda un nou serial – „Crossing Lines”

Praga, în topul locaţiilor în care se filmează

AXN a confirmat că va lansa în 2013 noul serial Crossing Lines în ţările din zona Europei Centrale în care este prezentă. Serialul din genul crimă-dramă, cu episoade de o oră, este cea mai recentă producţie originală ce va fi comandată de Sony Pictures Television (SPT) Networks pentru reţeaua sa globală de canale de televiziune, inclusiv AXN, în toate cele 81 de ţări în care este prezentă.

Filmată în Franţa şi Cehia, Crossing Lines este o producţie ce prezintă şi rezolvă cazuri de crimă în cadrul aceluiaşi episod şi înfăţişează activitatea Curţii Internaţionale împotriva Criminalităţii (ICC), o instituţie europeană specializată în investigarea crimelor transfrontaliere. O echipă internaţională formată din detectivi de elită se reuneşte pentru a prinde criminalii şi a-i aduce în faţa justiţiei… ia naştere FBI-ul european. Serialul se bucură de o distribuţie de excepţie din America şi Europa, cu Donald Sutherland (The Italian Job, The Hunger Games), Marc Lavoine (The Good Thief), William Fichtner (Black Hawk Down, Prison Break), Tom Wlaschiha (Game of Thrones), Gabriella Pession (Capri, Rossella), Richard Flood (Three Wise Women), Genevieve O’Reilly (The Matrix: Reloaded) şi Moon Dailly (Commissaire Magellan, OSS 117: Lost in Rio).

În momentul anunţului, directorul general SPT Networks Central Europe, Dl. John Rossiter, a declarat: „Producţia dramelor moderne originale se află în centrul strategiei noastre şi lansarea Crossing Lines va fi un eveniment de televiziune important pentru AXN în 2013. Suntem foarte încântaţi că această nouă producţie captivantă va fi filmată în Europa şi se va bucura de o distribuţie internaţională de excepţie.”

Creat şi regizat de Edward Allen Bernero (Criminal Minds, Third Watch) şi de Rola Bauer (Treasure Guards, The Pillars of the Earth), serialul este produs de Tandem Commmunications şi comandat în parteneriat cu TF1, urmând să fie difuzat şi în Franţa.

Crossing Lines este al 3-lea serial dramă comandat de SPT Networks, după Firma , lansat în 2012 şi Hannibal ce va apărea la jumătatea anului 2013.

Bucuresti, 15.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *