metalshow

AXN, AXN SCI FI si AXN CRIME – premiere luna august 2010

Seriale AXN

Stagiarii/Scrubs, sezonul 6

Din 7 august, de la ora 18:30
Din 8 august, în fiecare weekend, de la ora 18:00, câte 2 episoade

Cu: Zach Braff, John C. McGinley, Donald Faison
SUA, comedie, 2006

Serialul urmăreşte punctul de vedere cu totul unic al doctorului John "J.D." Dorian (Zach Braff). După ce a lucrat o vreme la alt spital, J.D. revine la Sacred Heart pentru a preda alături de Chris Turk (Donald Faison), Perry Cox (John C. McGinley), Denise (Eliza Coupe) şi Bob Kelso (invitat special Ken Jenkins). Împreună, ei sunt profesori (şi sursă de inspiraţie) pentru o nouă generaţie de studenţi la medicină, printre care impresionabila Lucy (Kerry Bishé), fostul medicinist Drew (Michael Mosley), şi îngâmfatul Cole (Dave Franco). În ceea ce priveşte viaţa personală, J.D. e căsătorit cu iubita lui Dr. Elliot Reid (invitat special Sarah Chalke) şi cei doi aşteaptă primul lor copil.

Căzut din cer/Fallen – sezonul 1

Din 9 august, în fiecare luni, de la ora 21:00

Cu: Paul Wesley, Rick Worthy, Ivana Milicevic, Tom Skerritt
SUA, aventură , 2007

La împlinirea a 18 ani, adolescentul orfan şi adoptat Aaron află de la Camael că e Salvatorul "Căzuţilor," îngerii izgoniţi din Cer în timpul războiului cu iadul. Salvatorul, se spune, le poate obţine iertarea păcatelor pentru ca aceştia să se poată reîntoarce la Gazdă. Camael trebuie să-l protejeze pe Aaron de Puteri, îngerii care-i vânează pe copiii celor căzuţi în speranţa că aşa se vor salva pe ei înşişi. Acum Aaron trebuie să facă faţă noilor sale puteri şi lui Verchiel – liderul Puterilor – care vrea să-l distrugă.

La limita imposibilului / The Outer limits – sezonul 4

Premiera: Marţi, 10 august, de la ora 20:00

Din 11 august, de luni până vineri, de la ora 19:00, câte 2 episoade

Cu: Kevin Conway
SUA, mister/groază, 1998

Genetic Engineering a produs o generaţie de super bebeluşi, dar tehnologia nu e perfectă. A produs şi copii deformaţi care suferă de Sindromul Respingerii Genetice (SRG), o boală ce-i face mai rapizi, mai puternici şi mai deştepţi decât pe super-bebeluşi, dar şi mai periculoşi. Detectivul Ray Venable (Gary Cole), este în fruntea echipei ce vânează cele mai grave cazuri de SRG, dar are un secret întunecat. Cu ani în urmă, el şi soţia sa Marie (Lynda Boyd) au avut un copil, pe Dylan (Jason Gray-Stanford), care a făcut SRG şi pe care l-au trimis departe. Acum, Ray suspectează că Dylan este în spatele seriei de crime brutale şi că ţinta finală este propria sa familie. Singurul mod în care Ray îl poate opri este să ia un ser genetic ce l-ar face să semene mai mult cu fiul respins.

The Amazing Race, sezonul 16

Din 14 august, în fiecare weekend, de la ora 17:00

SUA, reality show, 2009

Emisiunea premiată cu Emmy The Amazing Race a primit anul trecut cel de-al 7-lea Emmy consecutiv pentru Cel mai bun program reality. În sezonul 16 vom avea echipe din toate straturile sociale – cupluri, părinţi, fraţi, prieteni, manechine, avocaţi, detectivi şi chiar şi cowboy. Concurenţii vor străbate aproape 65.000 de kilometri, 5 continente şi 8 ţări. Cele 11 echipe pleacă din aglomeratele străzi ale Los Angeles-ului şi, pentru prima dată, vor trebui să se bazeze numai pe transportul public pentru a ajunge la aeroport. Prima destinaţie este în Chile, unde vor avea parte de cele mai grele baraje din istoria serialului. În lupta lor pentru milionul de dolari, echipele vor participa la o dură repunere în scenă a Primului Război Mondial în Franţa, vor călca pe urmele legendarilor Beatles şi se vor confrunta cu cele mai diabolice probe din istorie.

Seriale la AXN SFI CI

Vânătorii de fantome / Ghost hunters – sezonul 2

Din 4 august, de luni până vineri, de la ora 15:00

SUA, mister/documentar, 2005

Vânătorii de fantome/Ghost hunters îi urmăreşte pe Jason şi Grant – instalatori ziua şi vânători de fantome noaptea – şi grupul lor de cercetători într-ale paranormalului care investighează o serie de întâmplări ciudate şi înfricoşătoare care-i provoacă chiar şi pe cei mai încăpăţânaţi dintre sceptici. Compania lor – The Atlantic Paranormal Society, sau mai pe scurt TAPS — este un grup de suflete întreprinzătoare care n-au nimic în comun cu specialiştii clasici. Sunt oameni oarecare, cu slujbe foarte diferite care sunt pasionaţi de fenomenele paranormale. Grupul răspunde unor apeluri telefonice, e-mailuri şi vizite personale ale unor oameni care sunt bântuiţi – sau pretind că sunt bântuiţi – de o entitate nonfizică.

Filme la AXN SFI CI

Vineri 13: Manhattan partea a 8-a / Friday 13th VIII: Jason takes Manhattan

Premiera: Sâmbătă, 7 august, de la ora 00:00

Regia: Rob Hedden
Cu: Kane Hodder, Todd Caldecott
SUA, groază / mister, 1989

Când Jason urcă pe un vas de croazieră ce transportă absolvenţi de liceu la New York, pasagerii nu au unde să fugă. Departe de Crystal Lake, Jason va găsi noi victime în metroul, canalele şi pe străzile dure din Manhattan.

Bucuresti, 16.07.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *