free download 78 travel guides written by experts

AXN aduce „Lege şi dreptate” din luna octombrie

AXN, canalul de televiziune care ţine de Sony Pictures Television, îşi va face propriile sale legi din 6 octombrie cu ajutorul şerifului Raylan Givens, în al doilea sezon al serialului de succes Lege şi dreptate.

Interpretat de actorul Timothy Olyphant, Raylan este un bărbat fermecător şi isteţ, care face lucrul la care se pricepe cel mai bine : se asigură că justiţia este aplicată orice ar fi, chiar şi împotriva legii.

Justiţia, în cel mai pur sens al său, a fost întotdeauna un lucru discutabil. Dar într-o lume modernă caracterizată de lăcomie, corupţie şi afaceri murdare, este cu atât mai mult pusă sub semnul întrebării. Oamenii buni nu sunt întotdeauna cei care lucrează de partea legii. Şi mai rău, aceia puţini care au mai rămas buni, care au curajul să se opună celor corupţi, riscă să-şi piardă viaţa. Lumea are nevoie de mai mulţi eroi. Din fericire, AXN are unul.

Şeriful Raylan Givens, un tip ciudat şi singuratic care nu a uitat cum se făcea dreptate în trecut, este întotdeauna pregătit să lupte pentru ce este corect, chiar şi când e vorba de lupta cu cei dragi. În al doilea sezon al serialului de succes adus de Sony Pictures Television, Lege şi dreptate, Raylan Givens (Timothy Olyphant) aduce un nou echilibru oraşului său.

În acest al doilea sezon, cu toate că lupta cu un cartel de droguri din Miami îi oferă şansa să-şi recapete locul de muncă, Raylan Givens se întoarce în Kentucky pentru a-şi reabilita numele ca om al legii. El continuă să lucreze la cazuri care au legătură strânsă cu trecutul său. Între timp, fosta lui soţie, Winona Hawkins (Natalie Zea), îi pune în pericol pe amândoi cu eforturile ei de a rezolva singură criza financiară în care se află. Lupta pentru control a întreprinderilor criminale din districtul Harlan îi întoarce pe tatăl lui Raylan, vechiul lui prieten Boyd Crower (Walton Goggins) şi pe membrii unei familii matriarhale unii împotriva celorlalţi, iar legea devine un război violent. O adolescentă rămâne la mila criminalilor care i-au ucis tatăl, iar încercările şefilor unei mine de cărbuni de a-i exploata pe locuitorii săraci ai districtului îi atrag pe toţi în centrul unei furtuni mortale. În timpul acesta, Raylan şi Winona îşi pun întrebări în ceea ce priveşte viitorul lor împreună.

Timothy Oliphant este dur şi sexy în Lege şi dreptate. El interpretează rolul foarte natural şi aduce nuanţe subtile de umor şi ironie, aducând aminte de stilul lui Clint Eastwood. Un tip bun, dar departe de a fi vreun sfânt. Istoria personală a lui Raylan Givens, bogată şi plină de dramă, aduce un plus complexităţii personajului, iar Timothy ştie cum să profite din plin de asta.

Olyphant a câştigat aprecierea criticilor cu interpretarea durului şi onorabilului Seth Bullock, din serialul Deadwood, creat şi difuzat de HBO. Serialul a fost nominalizat la premiile Screen Actors pentru cel mai bun colectiv, pentru al treilea sezon. Timothy a mai apărut într-un episod din Totul despre sex/ Sex and the City (sezonul 1, episodul 4, 1998), iar de curând a fost invitat special în Daune şi interese/Damages, unde a interpretat un iubit misterios de-al lui Ellen (Rose Byrne).

Sezonul 2 va avea premiera pe 6 octombrie şi va fi difuzat în fiecare joi, de la ora 23:15, în premieră şi în exclusivitate la AXN.

Bucuresti, 23.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *