metalshow

Axis anunță noua generație de camere PTZ Q60 cu zoom optic de 40x și securitate sporită

Axis Communications a lansat o nouă generație de camere de rețea din seria AXIS Q60 PTZ Network Camera. Aceste camere PTZ cu performanță înaltă vin însoțite de un cip de nouă generație care oferă imagini și caracteristici de securitate îmbunătățite, capacități de analiză extinse și o compresie video mult mai bună.

Camerele de rețea PTZ AXIS Q6075 și AXIS Q6075-E oferă un nivel superior de sensibilitate la lumină, datorită tehnologiei Lightfinder 2.0 care captează imagini cu culori mai saturate în condiții de luminozitate scăzută și oferă imagini mai clare ale obiectelor în mișcare. Aceste camere vin însoțite de aplicația Autotracking 2 prevăzută cu funcție de selectare prin clic și urmărire, precum și un dispozitiv de orientare cu suprapuneri dinamice ale imaginilor, pentru urmărirea activă a obiectelor și orientarea rapidă în spațiu.

Camerele includ caracteristici de securitate avansate, precum firmware semnat și funcție de boot securizat care garantează că firmware-ul nu a fost modificat și că este instalat numai firmware autorizat. Aceste camere includ și un cip Trusted Platform Module (TPM) cu certificare FIPS 140-2 de nivelul 2, pentru a asigura stocarea în siguranță a tuturor certificatelor și cheilor criptografice astfel încât acestea să rămână în siguranță chiar și în eventualitatea unei breșe de securitate.

AXIS Q6075e Beltway Paris 1700w

Caracteristicile principale includ:
– HDTV 1080p cu zoom optic de 40x;
– Tehnologie Axis Lightfinder 2.0;
– Aplicație Autotracking 2 și dispozitiv de orientare;
– Sistem de analiză încorporat;
– Tehnologie Zipstream cu suport pentru H.264 și H.265.

Modelul destinat utilizării în aer liber este conform cu indicii de protecție IP66/67, NEMA 4X și IK10, ceea ce îi conferă rezistență la praf, ploaie, zăpadă și impact. În plus, funcția de control în condiții de temperatură arctică garantează pornirea camerei atunci când este înghețată și funcționarea acesteia la temperaturi cuprinse între -40 °C și 50 °C. Camerele AXIS Q6075/-E PTZ Network Camera vor fi disponibile prin intermediul canalelor de distribuție ale companiei Axis în trimestrul al treilea al anului 2019.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *