free download 78 travel guides written by experts

Axion Lichid sustine gatitul sanatos

În perioada 11 aprilie – 31 mai cumpărătorii oricărui produs Axion Lichid au posibilitatea de a câştiga unul dintre cele o sută  de grătare marca Tefal. Astfel, poţi să te bucuri alături de familie şi prieteni de mâncarea  preferată, gătită sănătos, uitând de problema vaselor murdare!

Promoţia se desfăşoară la nivel naţional, iar câştigătorii sunt desemnaţi prin tragere la sorţi. Valoarea totală a premiilor este de peste 1500 de Euro.

Cei care doresc să participe la promoţie trebuie doar să trimită prin SMS cuvântul “Axion”,  însoţit de codul de pe bonul de casă, la numărul de telefon 1868* şi pot câştiga unul dintre cele 100 de grătare marca Tefal, perfecte pentru a găti cele mai sănătoase şi delicioase feluri de mâncare.

Tragerea la sorţi va avea loc pe 1 iunie 2009, iar câştigătorii vor fi anunţaţi până la data de 15 iunie. Validarea câştigătorilor se face în baza actului de identitate şi a bonului de casă care atestă achiziţionarea produsului. Regulamentul promoţiei este disponibil la numărul gratuit 0800 070 027 şi pe site-ul www.infopromotii.ro.

Axion Lichid Cold Force

Noul detergent de vase Axion Lichid Cold Force ajută la spălarea rapidă şi eficientă a vaselor chiar şi cu apă rece**. Grăsimea întărită de pe vase, pahare, oale sau chiar grătare este de domeniul trecutului datorită formulei inovatoare ce stă la baza formulei detergentului de vase Axion Lichid Cold Force, care este disponibil în variantele: măr verde, lamâie, lime,  citrice sau balsam.

Tefal

Este liderul inovaţiilor în domeniul vaselor de gătit potrivite pentru utilizarea zilnică. Vasele Tefal sunt personalizate, moderne şi potrivite tuturor tipurilor de utilizatori. Fiecare produs este armonizat în toate detaliile pentru a satisface nevoile şi dorinţele utilizatorilor! Tefal este marca lider în ceea ce priveşte vasele de gătit anti-aderente şi rezistente la zgârieturi. Acoperirea superioară a fost recunoscută ca patent mondial, ceea ce permite ca Tefal să-şi consolideze poziţia de expert în anti-aderenţă.

Găteşte sănătos cu grătarele marca Tefal şi uită de murdăria de pe vase cu Axion Lichid Cold Force!

Bucuresti, 09.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *