free download 78 travel guides written by experts

AXIGEN si Hostway ofera soluti de mesagerie electronica in sistem SaaS

Gecad Technologies, producătorul soluţiei de mesagerie electronică AXIGEN (//www.axigen.com), şi Hostway România (//www.hostway.ro), furnizor de servicii de hosting, anunţă astăzi semnarea unui acord de business al cărui obiectiv este de a veni pe piaţă cu o ofertă comună de găzduire a serviciilor de mesagerie AXIGEN, în sistem SaaS (software as a service).

Astfel, începând din luna Noiembrie 2008, companiile au posibilitatea de a achiziţiona Hosted AXIGEN, un serviciu găzduit de mesagerie electronică, ce poate fi adaptat şi personalizat în funcţie de cerinţele specifice ale companiei, plătind lunar o sumă fixă pe fiecare cont de email şi pentru spaţiul ocupat de acestea pe disc. Principalul avantaj al acestui produs faţă de găzduirea in-house este reducerea semnificativă a costurilor prin eliminarea cheltuielilor legate de cumpărarea şi colocarea unui server, de administrarea şi securizarea sa, de instalarea şi managementul unui server de email, precum şi a backup-ului de date.

“Unul dintre cele mai importante atribute pe care companiile le caută la o soluţie software sau la un serviciu este flexibilitatea. Suntem încrezători că, prin parteneriatul cu Hostway România, vom oferi managerilor companiilor româneşti toată flexibilitatea de care ei au nevoie pentru a-şi adapta soluţiile de mesagerie la nevoile curente ale afacerilor pe care le coordonează dar şi la resursele tehnice şi financiare de care dispun”, adaugă Oana Bornaz, CEO la AXIGEN/Gecad Technologies.

Hostway Corporation este unul dintre primii trei furnizori mondiali de servicii de găzduire web, în oferta sa numărându-se şi servicii de înregistrare de domenii Internet, servicii ecommerce, de colocare, hosting dedicat dar şi în sistem SaaS. Hostway are peste 600.000 de clienţi în întreaga lume iar filiala sa locală, deşi înfiinţată în urmă cu doar doi ani, a devenit unul dintre pricipalii jucători în industria de profil din România.

“Suntem siguri că acest parteneriat va avea o contribuţie semnificativă la eforturile noastre de expansiune şi diversificare a ofertei de soluţii SaaS. Noile servicii Hosted AXIGEN sunt integrate pe deplin cu interfaţa de gestionare Hostway şi ne vor ajuta să venim cu propuneri interesante către clienţii noştri ale căror nevoi de business sunt din ce în ce mai complexe”, spune Flaviu Radulescu, Director General la Hostway România.

“Dată fiind tehnologia AXIGEN care permite configurarea în cele mai mici amănunte a serverului de email dar şi controlarea cu mare atenţie a traficului de mesaje electronice, noua ofertă lansată împreună cu Hostway va fi extrem de atrăgătoare pentru companiile autohtone”, completează Oana Bornaz.

AXIGEN Mail Server, ajuns la versiunea 6.2, funcţionează pe cele mai utilizate distribuţii Linux şi BSD, pe Solaris şi Windows, dar şi pe arhitecturile PowerPC şi SPARC. În ultimii ani, AXIGEN a devenit soluţia preferată de mesagerie pentru un număr tot mai mare de companii şi furnizori de servicii Internet (ISP) din întreaga lume.

Bucuresti, 25.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *