metalshow

AXIGEN lanseaza versiunea 6.0 cu functionalitati de

groupware şi colaborare
Bucureşti, 11 martie 2008 – Gecad Technologies, producătorul soluţiei de mesagerie electronică AXIGEN, lansează astăzi versiunea comercială AXIGEN Mail Server 6.0. Noua versiune este gândită pentru a satisface cerinţele companiilor ce se bazează pe colaborarea dintre angajaţi şi folosirea în comun a resurselor electronice. Mai mult, noul AXIGEN Mail Server 6.0 ajută furnizorii de servicii (Service Providers) ce oferă găzduire pentru domenii web sau pentru email să adauge funcţionalităţi de colaborare tuturor clienţilor care le solicită. AXIGEN Mail Server 6.0 permite utilizatorilor să partajeze mesajele electronice, sarcinile de serviciu sau întâlnirile stabilite, să le delege colegilor dreptul de a citi, modifica sau şterge conţinutul diverselor directoare cu mesaje, de a vedea dacă anumiţi colegi sunt ocupaţi sau liberi într-un interval orar determinat sau chiar să delege altor persoane din interiorul companiei drepturile de a trimite emailuri în numele lor.

Beneficiind de acest set de noi funcţionalităţi de groupware şi colaborare, Gecad Technologies îşi extinde totodată oferta lansând şi AXIGEN Enterprise Edition, ediţie dedicată companiilor a căror activitate se bazează pe colaborarea între angajaţi şi folosirea în comun a tuturor resurselor electronice.

“Ne concentrăm în continuare pe segmentul de piaţă format din furnizorii de servicii răspunzând proactiv cerinţelor acestora, iar cu AXIGEN Mail Server 6.0 le dăm acum posibilitatea de a oferi clienţilor funcţionalităţi de mesagerie şi colaborare cu valoare adăugată ce vin în completarea modelului de business Software-as-aService  (SaaS). Mai mult decât atât, prin noul AXIGEN Enterprise Edition ne extindem piaţa având în vizor o nouă nişă şi suntem siguri că în scurt timp acest pas va aduce rezultate excelente atât nouă, cât şi partenerilor şi clienţilor noştri din întreaga lume”, spune Oana Bornaz, CEO al AXIGEN/Gecad Technologies.

Cu o tehnologie de înaltă clasă şi servicii profesionale de suport tehnic, AXIGEN devine soluţia de mesagerie preferată de către un număr tot mai mare de furnizori de servicii şi companii din lume. Câştigător la categoria “Cel mai bun server de comunicaţii” la Premiile ServerWatch 2007, AXIGEN Mail Server funcţionează în prezent pe câteva distribuţii de Linux şi BSD, pe Solaris şi pe arhitecturile PowerPC şi SPARC.

Bucuresti, 11.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *