free download 78 travel guides written by experts

AXIGEN lanseaza noua versiune a solutiei sale de mesagerie

GECAD Technologies, dezvoltatorul aplicaţiilor AXIGEN (//www.axigen.com), singurele soluţii româneşti de mesagerie electronică, anunţă astăzi lansarea unei noi versiuni comerciale a AXIGEN Mail Server, versiunea 4.0. Noua versiune răspunde nevoilor de planificare şi organizare a timpului, oferindu-le utilizatorilor Agenda Personală, un modul sincronizat cu interfaţa WebMail a AXIGEN şi cu clientul de email Outlook.

Ca răspuns la cerinţele de mobilitate şi organizarea timpului din mediul de business, noua versiune se adresează atât companiilor ce utilizează propriul server de email, cât şi furnizoriilor de servicii Internet. Astfel, noul modul este disponibil pentru ediţiile Business şi ISP ale AXIGEN.

Putând fi accesată atât din interfaţa WebMail, cât şi din Outlook, Agenda Personală oferă utilizatorilor funcţii cum ar fi calendarul, lista de sarcini, jurnalul, observaţiile şi suportul pentru colaborări. Disponibilitatea funcţiilor de organizare în Outlook este asigurată de un conector dedicat acestui client de email, AXIGEN Outlook Connector. Acesta implementează şi majoritatea funcţiilor de tip Exchange, inclusiv Directoarele de căutare (de ex. Mesaje necitite sau Mesaje mari), ceea ce le permite utilizatorilor să gasească foarte uşor mesajele care îi interesează, pe baza unor filtre de căutare.

“Ca urmare a eforturilor noastre permanente de a adapta soluţiile AXIGEN la cerinţele curente din lumea afacerilor, strategiile de dezvoltare viitoare urmăresc extinderea sincronizarii Outlook-WebMail asupra listelor de contacte şi de adrese. În acelaşi timp, ne vom concentra pe stabilirea de noi parteneriate de afaceri prin care să ne extindem reţeaua globală de distribuţie. Anul acesta, în numai cinci luni, numărul partenerilor AXIGEN a crescut cu 60% faţă de întregul an 2006”, a declarat Oana Bornaz, CEO AXIGEN/Gecad Technologies.

Interfaţa WebMail a versiunii 4.0 este disponibilă în 13 limbi, acesta fiind rezultatul unui proiect în desfăşurare de localizare a soluţiei de mesagerie AXIGEN. Limbile disponibile în acest moment pentru utilizatori sunt: româna, engleza, norvegiana, spaniola, olandeza, italiana, germana, chineza, rusa, portugheza, suedeza, ceha şi poloneza.

AXIGEN Mail Server a câştigat recent premiul de excelenţă ServerWatch 2007 la categoria „Communications Server”.  Soluţia românească distribuită în peste 50 de ţări din întreaga lume, prin intermediul a 75 de parteneri, a concurat cu alte patru soluţii de mesagerie – Zimbra, CommuniGate, Merak şi Lotus – într-o campanie desfăşurată între 1 şi 25 mai.

Bucuresti, 11.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *