metalshow

AXIGEN ajunge la versiunea 3.0 beta

·    Noua versiune aduce îmbunătăţiri majore produsului dedicat ISP
·    Campania de testare beta începe astăzi şi va dura până la sfârşitul lunii martie

AXIGEN (www.axigen.com), dezvoltatorul român de soluţii profesionale de mesagerie electronică anunţă începerea campaniei de testare beta pentru versiunea 3.0 a aplicaţiei software AXIGEN Mail Server.

Noua versiune include câteva funcţii extrem de importante pentru comunicarea electronică realizată în companiile mici şi mijlocii, dar şi în reţelele furnizorilor de servicii Internet. De altfel, cu AXIGEN 3.0, compania îşi propune să majoreze eforturile de promovare în zona ISP (Internet Service Provider).

“La aproape un an şi jumătate de la lansarea pe piaţa internaţională, tehnologia AXIGEN a devenit suficient de matură, şi-a demonstrat funcţionalitatea şi stabilitatea astfel încât acum ne putem concentra pe un segment de piaţă mai pretenţios, format din furnizorii de servicii Internet. Acest pas face parte din strategia de dezvoltare AXIGEN la nivel mondial şi este o urmare firească a investiţiilor de peste 3,5 milioane de euro pe care le-am realizat până acum în aceste produse”, spune Oana Bornaz, CEO la AXIGEN.

AXIGEN gestionează în momentul actual peste 500.000 de căsuţe de email şi este prezent pe piaţa internaţională printr-o reţea de peste 50 de parteneri.

AXIGEN 3.0 ISP Edition este cel mai complex produs din gama AXIGEN şi include câteva funcţii esenţiale pentru gestionarea unui volum foarte mare de comunicaţii electronice, precum cel înregistrat de un ISP (Internet Service Provider). “Am inclus în ISP Edition, spre exemplu, suport pentru clustering, adică un serviciu care se referă la distribuirea căsuţelor de email pe mai multe servere AXIGEN. Această funcţie face serverul de mesagerie electronică AXIGEN alegerea perfectă pentru sistemele critice de afaceri şi reţelele cu nivel crescut al traficului de email”, precizează Oana Bornaz.

Produsul dezvoltat de AXIGEN pentru companiile mici şi mijlocii, Business Edition, va beneficia şi el, odată cu lansarea versiunii 3.0, de o serie de noi funcţii şi îmbunătăţiri, cum ar fi autentificarea cu ajutorul serviciului Active Directory, facilitând astfel integrarea serverului  de email AXIGEN în reţelele bazate pe Microsoft Windows.

Campania de beta testing pentru versiunea 3.0 începe de astăzi şi va continua până la sfârşitul lunii martie. O echipă de suport tehnic dedicată acestei campanii de testare va oferi asistenţă personalizată non-stop tuturor celor care vor lua parte la eveniment.

“Dorim să îi invităm din nou pe toţi membrii comunităţii AXIGEN de beta testing ce reprezintă atât furnizorii de servicii de Internet, cât şi firmele mici şi mijlocii să descarce şi să testeze versiunea 3.0 beta, pentru a face o analiză detaliată a capacităţilor acesteia”, concluzionează Oana Bornaz. AXIGEN 3.0 beta este disponibil la următoarea adresă:
//www.axigen.com/beta-testing/.

Bucuresti, 13.2.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *