free download 78 travel guides written by experts

AXIGEN 7.1, acum cu noi elemente de colaborare pentru mediul business

Noua versiune vine cu funcţionalităţi extinse de Groupware şi Sharing

Gecad Technologies, producătorul soluţiei de mesagerie AXIGEN (//www.axigen.com), anunţă astăzi lansarea noii versiuni comerciale AXIGEN Mail Server 7.1 care sprijină companiile în îmbunătăţirea productivităţii şi a comunicării, prin intermediul funcţionalităţilor extinse de groupware şi sharing. Companiile care aleg să utilizeze AXIGEN 7.1 au, începând de astăzi, posibilitatea de a opta pentru aplicaţii-client dintr-o gamă mai largă, compatibile cu serverul de email.

Companiile beneficiază acum de avantajele elementelor de groupware şi colaborare prin instrumentul de suport iCal (Webcal), integrat în AXIGEN. Acesta este compatibil cu aplicaţii-client precum Mozilla Thunderbird, Mozilla Sunbird, Apple iCal, Outlook 2003 sau Korganizer, facilitând astfel comunicarea între membrii unei echipe care au acum acces la evenimentele din agenda proprie sau la resurse comune precum calendarul celorlalţi utilizatori, lista de sarcini de îndeplinit sau statusul prin care se indică dacă utilizatorul este liber sau ocupat.

Pe lângă funcţiile de Push Email şi Sincronizare PIM existente, AXIGEN 7.1 vine în plus cu un Outlook Connector mai rapid care poate funcţiona şi în modul offline. Astfel, în lucrul de zi cu zi, utilizatorii nu mai depind de conexiunea la server pentru a-şi putea accesa mesajele, agenda cu contacte, calendarul sau lista de sarcini din Microsoft Outlook. Toate schimbările care sunt efectuate în modul offline (când utilizatorul nu este online) sunt automat sincronizate cu AXIGEN Mail Server odată ce accesul la retea este restabilit şi tot atunci se iniţiază şi transmiterea automată a mesajelor din Outbox.

“AXIGEN îşi doreşte să ofere companiilor mai multă libertate de comunicare în activitatea zilnică. Scopul nostru este să dezvoltăm şi să furnizăm acele funcţionalităţi care să le ajute să îşi sporească productivitatea şi, în consecinţă, veniturile. În acelaşi timp, vrem să le oferim o soluţie tehnică care să necesite un efort cât mai redus de acomodare cu infrastructura informatică pe care aceste companii lucrează deja. Credem că adaptând soluţia noastră de mesagerie la aplicaţiile care s-au dovedit deja populare şi apreciate de mediul de business este mai eficient decât să încercăm să impunem companiilor să le înlocuiască cu un software cu care nu sunt atât de familiarizate”, spune Oana Bornaz, CEO la AXIGEN/Gecad Technologies.

Una dintre cele 10 soluţii de top, la nivel global, în domeniul mesageriei electronice, conform ultimelor studii efectuate de The Radicati Group, AXIGEN Mail Server are avantajul unei tehnologii inovatoare, de primă clasă, dar şi pe cel al unui foarte bun serviciu de suport. În prezent, AXIGEN funcţionează pe cele mai populare distribuţii Linux şi BSD, pe Solaris, Windows, pe arhitecturile PowerPC şi SPARC şi devine soluţia de mesagerie preferată de către un număr tot mai mare de companii şi furnizori de servicii din întreaga lume.

Bucuresti, 15.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *