Axel Soft IT Group va asteapta la CERF 2006!

Doriti sa descoperiti  cele mai performante si eficiente solutii de securitate a datelor si informatiilor dumneavoastra la preturi accesibile?

Pe parcursul a cinci zile, in cadrul celui mai mare targ IT&C din Romania, Computers and Electronics Romanian Fair 2006, ce se desfasoara intre 3 si 7 mai, Axel Soft IT Group, va invita sa faceti cunostinta cu cele mai performante si eficiente solutii de securitate a datelor si informatiilor de pe piata IT&C din Romania.

Cum mediul de afaceri se afla in continua schimbare,  pentru ca o companie sa se bucure de un succes permanent si sa inregistreze performante deosebite, protectia completa si eficienta a retelei cat si a datelor si informatiilor sunt vitale.

De aceea, solutiile oferite de Axel Soft IT Group din cadrul CERF,  vin in intampinarea necesitatilor companiilor cat si home user-ilor, fiind reprezentate de:  NOD32 Antivirus System, un produs de ultima generatie a companiei ESET LLC, lider mondial in producerea solutiilor de securitate si WatchGuard Technologies ce promoveaza solutii firewall puternice,  integrand protectie antispyware, antispam, sistem de blocare a  accesului la website-uri malitioase, management centralizat cat si usurinta in utilizare, fiind destinate companiilor de diferite dimensiuni.

De asemenea, pe langa prezentarile de produs, in cadrul carora vor fi prezentate avantajele cat si beneficiile utilizarii acestora,  vizitatorii pot participa la concursuri cu premii semnificative si discutii interactive alaturi de echipa noastra.

Astfel, va asteptam sa participati alaturi de noi, in cadrul pavilionului 15, stand 5018, iar pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati telefonic sau prin intermediul e-mail-ului.

    Persoana de contact:
    Delean Raluca
    PR Executive
    Telefon: 317.13.51/52
    E-mail: raluca.delean@axelsoft.ro

Bucuresti, 25.04.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *