metalshow

AVON lanseaza campania “125 de femei pentru schimbare”

Le vezi la fiecare pas si le admiri pentru curajul si pasiunea pe care o pun in fiecare lucru pe care il fac. Pentru ele, nimic nu e prea mult, atunci cand vine vorba de a lupta pentru visele si aspiratiile lor sau pentru ale altora. Iar pentru asta AVON, compania pentru femei, considera ca merita sa le premieze, in semn de apreciere pentru eforturile, curajul si perseverenta lor.

AVON lanseaza campania “125 de femei pentru schimbare”, prin care va aduce in lumina reflectoarelor aceste ilustre… necunoscute, premiindu-le pentru contributia lor la schimbarea pozitiva a comunitatii in care traiesc sau la schimbarea in bine a propriei lor vieti. Ce alt mod mai potrivit de a sarbatori cei 125 de ani de existenta ai companiei, daca nu prin ceea ce AVON stie cel mai bine: sa ofere femeilor din lumea intreaga putere si incredere in ele insele, aratandu-si aprecierea pentru energia neobosita, entuziasmul molipsitor si curajul cu care ele reusesc sa schimbe viata lor si pe a celor din jur!

Pentru asta, AVON are nevoie de ajutorul tau! Implica-te in campanie si propune o femeie care merita sa fie cunoscuta si respectata de o tara intreaga! Campania este sprijinita de TVR, iar o serie de vedete ale postului s-au alaturat initiativei: Marina Almasan, Ramona Avramescu, Malvina Cervenski, Livia Dila, Raluca Moianu, Irina Pacurariu si Iuliana Tudor. In afara vedetelor TVR, alte 2 persoane publice sustin proiectul: Daniela Nane si Alice Nastase.

In prima etapa a campaniei, intra pe site-ul campaniei www.avon125.ro in perioada 28 martie – 30 iunie 2011 si propune un nume, o poveste!

Daca stii o femeie-antreprenor, care si-a transformat talentul de buna gospodina intr-o afacere de succes, sau o pasionata de natura care a devenit o ecologista infocata, sau poate o militanta pentru drepturile semenilor, un medic care si-a pus eforturile in slujba sanatatii celorlalti sau orice alta poveste de viata ce merita sa fie premiata, spune-ne despre ea! Gasesti toate detaliile despre ce nominalizari poti face la pagina de propuneri.

Propunerea unui nume se face in numai 2 pasi: 1) completeaza-ti datele personale, pentru a valida participarea in campanie. 2) completeaza formularul cu datele persoanei propuse.

Aceste date sunt folosite pentru a contacta si obtine acordul acesteia. Pe masura ce propunerile sunt verificate si acceptul femeilor propuse este obtinut, numele acestora si povestea lor vor fi postate in sectiunea "Galeria propunerilor".

In a doua etapa a campaniei, in perioada 1 iulie -15 august, vei avea sansa sa votezi, accesand Galeria propunerilor, pentru ca vom alege impreuna cele 125 de femei pentru schimbare!

Acestea vor fi celebrate public in luna septembrie, in cadrul unei mari gale de premiere. Intregul regulament al campaniei este disponibil aici.
Alatura-te AVON in campania “125 de femei pentru schimbare”!

Bucuresti, 28.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *