Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Avocatii EVERSHEDS Lina & Guia sarbatoresc un parteneriat de succes

in Romania – cifra de afaceri a crescut cu 70% in primul trimestru al anului 2012, impulsul venind in principal din domeniul dreptului societar si din litigii

Firma de avocatură Eversheds Lina & Guia a sărbătorit marţi alianţa dintre compania internaţională Eversheds şi firma românească Lina & Guia, parteneriat care s-a oficializat în octombrie 2011. La receptia care a avut loc in Bucureşti au participat clienţii firmei, precum şi personalităţi din domeniul juridic şi reprezentanţi de marcă ai comunităţii de afaceri.

“Eversheds Lina & Guia este o firmă de avocatură de înaltă ţinută pe piaţa românească de consultanţa juridică. Firma oferă clienţilor săi, atât la nivel local cât şi la nivel internaţional, servicii juridice de calitate. Parteneriatul nostru, rezultat al unui interes crescând din partea clienţilor noştri pentru a dezvolta afaceri în regiunea Europei Centrale şi de Est, are la bază valori pe care le împărtăşim şi s-a dovedit a fi un real succes”, a declarat David Gray, Preşedinte al Eversheds International.

Eversheds Lina & Guia este renumită pentru experienţa sa în domenii-cheie precum fuziuni si achizitii, drept comercial şi imobiliar, energie, antitrust/concurenţă, drept financiar şi bancar, dreptul muncii, telecomunicaţii, litigii şi aspecte ce ţin de insolvenţă.

Printre clienţii firmei de avocatură se numără Danone, Cosmote, Aquila, Interex, GlaxoSmithKline, Tyco, Sigma Bleyzer, RBS, Medicover, Volvo, Samsung, Sony, Citibank şi Gazprom.

“Cifrele sunt deosebit de grăitoare cand vine vorba despre progresul înregistrat în ultima vreme. Datele preliminare indică un avans de aproape 70% în primul trimestru al anului 2012 faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Acesta este rezultatul muncii excepţionale a unei echipe de specialişti. Suntem încântaţi să putem sărbători astăzi un parteneriat atât de puternic, de o asemenea anvergură pe piaţa serviciilor juridice din România”, a spus Mihai Guia, Managing Partner Lina & Guia.

Despre Eversheds International

Eversheds are peste 4.500 de angajaţi la nivel global care furnizează servicii comunităţilor de business şi finanţe din sectoarele public şi privat. Cu cele 45 de birouri prezente în 28 de jurisdicţii, Eversheds este una dintre cele mai mari companii de avocatură din lume.

Bucuresti, 25.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *