free download 78 travel guides written by experts

AVITECH va ofera solutia optima pentru reducerea costurilor: videoconferinta

Videoconferinta este una dintre solutiile cu ajutorul carora companiile isi pot reduce costurile in perioada de criza. Aceasta aduce totodata multiple alte avantaje competitive oricarei institutii. AVITECH, liderul pietei de videoconferinta din Romania cu o cota de piata de peste 50%, prezinta o sinteza a acestor avantaje.

Reducerea costurilor

Ganditi-va cat timp si ce costuri implica intalnirile peste hotare sau chiar intr-un oras din tara. Toate aceste costuri sunt acum eliminate de folosirea tehnologiei video. In plus, amortizarea investitiei intr-un sistem de videoconferinta se face intr-un timp foarte scurt.

Eficienta muncii

Videoconferinta poate eficientiza relatiile interpersonale si interdepartamentale din interiorul unei organizatii, asigurand un flux continuu si rapid al informatiei de la emitator la receptor, indiferent de distanta dintre acestia. 

Accelerarea procesului decizional

Pierdem foarte mult timp stand prin aeroporturi, asteptand materiale, informatii, incercand sa rezolvam probleme complexe prin e-mail sau telefon. Tot acest timp poate fi economisit prin folosirea sistemelor de videoconferinta, iar deciziile pot fi luate in timp util.

Accesul rapid la sfatul expertilor

Training-urile, consultanta, diagnosticarea, transmiterea de imagini si documente de specialitate se pot face in timp real prin intermediul videoconferintei. Acum specialistii din diverse domenii sunt la un monitor distanta.

Unificarea organizatiei

Expansiunea globala a companiilor, prin fuziune sau externalizare, a avut drept efect colateral izolarea unor departamente de sediile centrale ale acestora. Pentru solutionarea acestei probleme, videoconferinta creeaza o camera virtuala in care membrii organizatiei isi pot impartasi viziunea sau solutiona prompt problemele.

Echilibrarea raportului munca/viata personala

Adesea calatoriti mai mult de jumatate de zi pentru doua ore de intalnire cu partenerii sau clientii dumneavoastra. Prin folosirea videoconferintei puteti petrece timpul alocat calatoriei de afaceri alaturi de familie si prieteni.

Protejarea mediului inconjurator

Renuntarea la calatorii inseamna reducerea emisiilor de carbon. Este responsabilitatea fiecaruia dintre noi sa protejam mediul inconjurator, sa uzitam resursele naturale strict cat avem nevoie si sa venim cu solutii proactive pentru reducerea gradului alarmant de poluare.           

Solutiile complete de videoconferinta oferite de AVITECH provin de la cei mai mari producatori din domeniu, Tandberg si Aethra, si acopera un spectru larg de domenii precum comunicarea in afaceri, administratiile locale si nationale, invatamantul la distanta, telemedicina, justitia, telecomunicatiile speciale.

Mai mult, compania pune la dispozitia celor interesati posibilitatea testarii sistemelor de videoconferinta si teleprezenta din showroom-ul sau. Pentru detalii suplimentare, puteti accesa www.avitech.ro/videoconferinta sau telefona la numarul 021 200 64 64, persoana contact Gabriela Degeratu.

Bucuresti, 17.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *