free download 78 travel guides written by experts

AVITECH prezinta Stegos – un nou standard audio pentru videoconferinta

Soluţiile de videoconferinţă oferite de AVITECH includ un nou produs revoluţionar: sistemul audio Stegos pentru videoconferinţă de la beyerdynamic.

Componenta audio este esenţială pentru reuşita unei sesiuni de videoconferinţă. Sistemul propus de beyerdynamic reprezintă o garanţie a acestei reuşite, datorită calităţii germane, caracteristicilor tehnice şi uşurinţei în utilizare. Stegos oferă o flexibilitate foarte mare utilizatorilor, atât prin prisma conectivităţii fără cabluri, cât şi datorită tehnologiei performante de captare a sunetului.

Sistemul este format din microfoane wireless pentru videoconferinţă şi un receiver pentru microfoane wireless. Stegos se livrează cu un soft dedicat ce permite reglarea parametrilor microfoanelor printr-o interfaţă cu utilizatorul foarte prietenoasă.

Metoda de transmitere inteligentă şi encriptarea digitală fac din Stegos un sistem care asigură securitatea deplină şi caracterul privat al fiecărei sesiuni de videoconferinţă. Mai mult, utilizarea acumulatorilor, autonomia de până la 14 ore a acestora şi consumul redus de energie recomandă Stegos drept un produs eminamente ecologic.

Despre beyerdynamic

Fondată în anul 1924, compania germană beyerdynamic GmbH&Co. este una dintre cele mai importante companii de pe piaţa echipamentelor audio profesionale. Gama de echipamente cuprinde: microfoane, căşti, sisteme de discuţii, sisteme de traducere. Beyerdynamic dezvoltă şi produce soluţii inovatoare de cea mai înaltă calitate.

Bucuresti, 04.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *