free download 78 travel guides written by experts

Avioane. Echipa de interventii

Avioane. Echipa de interventii (Povestea filmului) (Povestea filmului)
Editura Litera

Disney a creat, de-a lungul timpului, numeroase animatii care i-au cucerit deopotriva pe cei mici si pe cei mari. Filmul Avioane, cu Stropi in centrul sau, a avut un mare succes. Iata ca Stropi se intoarce intr-o noua aventura. La trei ani de cand Stropi Agrarescu castigase raliul Aripile Lumii, el afla de la mecanici ca are o problema la cutia de viteze. Mai mult, acea cutie nu se mai fabrica asa ca trebuie sa aiba mare grija.

E clar. Stropi nu mai poate participa la raliuri. Insa, intr-o zi, ii vine ideea de a se face pompier. Pregatirea e lunga si anevoioasa. Totul e diferit de raliuri. Un nou mediu, noi colegi.

Si apoi, un incendiu dramatic.

Cum se termina aventura, nu va spunem. Precizam insa ca peripetiile de care are parte Stropi in incercarea de a proteja de incendii Parcul National Varful Piston ii vor cuceri pe cei mici.

In cazul in care cei mici au vazut filmul Avioane. Echipa de interventii, cartea ii ajuta sa reia povestea, sa descopere noi elemente de fiecare data. Daca nu au vazut filmul, atunci copiii au parte de o redare fidela a actiunii in conditii grafice de exceptie.

Tiparita pe hartie color, intr-o carte format A4 cu coperte cartonate, Avioane. Echipa de interventii este o carte pe care o veti citi si rasfoi de nenumarate ori alaturi de copii. Aventurile Disney prind viata intr-o carte!

Va invitam sa cititi aceasta carte si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site.
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *