metalshow

Aventurile lui Arik – lansare Diverta

Ioana Nicolaie prezintă:
Aventurile lui Arik
Invitat special: Mihaela Radulescu

VINERI, 21 martie, la ora 18.00, vă aşteptăm in magazinul Diverta din Plaza Romania, unde va avea loc lansarea cărţii AVENTURILE LUI ARIK, aparuta la editura CORINT JUNIOR. Volumul prezinta povestea plina de aventuri a lui Arik, micutul arici care porneste să-şi salveze fraţii de Viespile de Fum şi este prins într-un vârtej de întâmplări uimitoare. Îi cunoaşte pe Nasuri Cârne şi pe Zum, îşi descoperă curajul, prietenia şi dragostea. Dar oare va trece cu bine prin toate aventurile?
Arik are ceva din încrederea fiecărui micuţ care descoperă fascinat lumea.

II invitam pe toti copii sa se alature lui Arik in aventurile sale. Pentru ei, seara de vineri in Diverta este speciala:

Autoarea Ioana Nicolae si invitata Mihaela Radulescu vor citi pasaje din volum, iar amfitrionii evenimentului, Carmen Palcu şi Cezar Popescu, actori ai Teatrului Ion Creangă, le vor pregati multe surprize:
·    Face-painting
·    Concursuri cu premii
·    Multe baloane, abţibilduri şi dulciuri pentru fiecare

ARIK ARE CEVA DIN ÎNCREDEREA FIECĂRUI MICUŢ…

Într-o ediţie de lux şi cu o grafică de excepţie, volumul pentru copii AVENTURILE LUI ARIK face deliciul oricărui mic cititor.  Muzicalitatea versurilor, acţiunea alertă a pasajelor de proză, ilustraţiile extraordinare, precum şi puzzle-ul ataşat ii vor duce pe copii intr-o lume fascinanta de poveste

64 pagini
cartonată, policromie
ilustraţii de MIHAIL MARIAN

Mesajul autoarei:

Dragi copii,
Mintea noastră seamănă cu un cufăr, în care e ascunsă o ciudată comoară. Sunt înăuntru bucuriile noastre, dorinţele, iubirea şi prietenia, faptele bune, visele etc. Toate acestea strălucesc. Dar nu ştim de la început care din ele străluceşte mai tare. Trebuie să avem răbdare şi să vedem cât mai bine ce-i în cufărul nostru. În al meu au fost felurite întâmplări, poveşti, foarte multe cărţi citite, note bune, serbări şi, după ce-am crescut, câteva cărţi scrise. Ele se numesc Poză retuşată, Nordul, Credinţa, Cerul din burtă, Cenotaf şi se găsesc în bibliotecile celor mari. Patru sunt de poezie – de aceea îmi par foarte preţioase – , iar una este un fel de roman.
Acum cinci ani mi s-a făcut un dar minunat: un copil, ca fiecare din voi. El m-a ajutat să văd mai limpede comoara din cufărul meu. Am găsit în ea, după multă căutare, povestea pe care aţi auzit-o. M-am împrietenit cu Arik şi cu toţi cei care însufleţesc mica lui lume. M-am amuzat cu ei, am avut emoţii, când le-a fost greu, am fost bucuroasă, când am ajuns la final. Dacă această carte vă va plăcea şi-mi veţi scrie pe adresa arik@edituracorint.ro, mă voi strădui să-i găsesc o continuare.

Bucuresti, 20.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *