free download 78 travel guides written by experts

Aventurile din Fierbinti, urmarite de milioane de telespectatori

Dorința Gianinei de a urma cursurile unei facultăți, teama lui Giani de carte, precum și aventurile lui Celentano și Firicel au fost urmărite de peste 2.1 milioane de telespectatori la nivel național pe întreg intervalul de difuzare (21:28-22:32). În minutul de aur de la 21:48, peste 2.5 milioane de telespectatori urmăreau Las Fierbinți.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, PRO TV a fost lider de audiență cu 14.1 puncte de audiență și o cotă de piață de 30.9%, următorul post clasat înregistrând 4.1 puncte de rating și 9.0% cotă de piață.

Pe întreg publicul din mediul urban, PRO TV a obținut pe perioada difuzării episodului plin de umor o audiență medie de 10.4 puncte de rating și 19.8% cotă de piață, următorul post clasat înregistrând 6.0 puncte de rating și 11.5% cotă de piață.

Și la nivel național, serialul Las Fierbinți și-a menținut poziția de lider cu 11.5 puncte de rating și o cotă de piață de 21.9%. Televiziunea de pe locul 2 a înregistrat 6.0 puncte de rating și 11.5% cotă de piață.

Giani s-a panicat în momentul în care Bobiță l-a informat despre intențiile Președintelui în ceea ce privește facultatea obligatorie. Cu frică de carte, acesta nu a vrut să accepte că va fi obligat să se înscrie la Facultatea de Medicină. Giani va face în episodul din această seară tot ce poate pentru a recapitula lecțiile de română și matematică. Tabla înmulțirii nu reprezintă o probă de netrecut pentru acesta. Tot atunci, Bobiță îi va prezenta lui Nicu Rață modalitatea prin care poate scăpa de școala obligatorie.

Las Fierbinți, cel mai apreciat serial românesc al ultimilor 10 ani, continuă să scrie istorie! Singurul serial cu 100% leadership în fiecare dintre cele 6 sezoane este difuzat în fiecare miercuri și joi, de la 21:30, numai la PRO TV!

Bucuresti, 30.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *