free download 78 travel guides written by experts

Aventurile celor mai simpatice personaje de comedie romanesti,

in topul preferintelor telespectatorilor

Radio Sărăcia s-a auzit în toată România! Las Fierbinți, cel mai tare serial de comedie românesc, a rămas în topul preferințelor telespectatorilor, clasând PRO TV pe primul loc în topul audiențelor și în această săptămână! Pe întreaga durată de difuzare a serialului, 1.750.000 au urmărit cu sufletul la gură aventurile din cea mai cunoscută localitate din România. Minutul de aur a fost atins la 20:55 când peste 2.280.000 de telespectatori au ales PRO TV!

Episoadele sezonului 6 difuzate aseară au clasat PRO TV pe locul 1 pe toate categoriile de public. Așadar, în intervalul de difuzare 20:31 – 22:19, pe publicul comercial cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, PRO TV a fost lider de audiență cu 11 puncte de rating și o cotă de piață de 24.7%, față de următorul post clasat care a înregistrat 5.7 puncte de rating și o cotă de piață de 12.7%.

Pe întreg publicul din mediul urban, PRO TV a obținut pe perioada difuzării celor 2 episoade o audiență medie de 8 puncte de rating și 15.3% cotă de piață, al doilea post clasat care a înregistrat 7 puncte de rating și 13.5% cotă de piață.

Poziția de lider a fost menținută și la nivel național, unde Las Fierbinți a înregistrat o audiență medie de 9.4 puncte de rating și 17.5% cotă de piață, urmată de un rating de 7 puncte și 13% cotă de piață obținute de postul clasat pe locul 2.

Robi, șeful de post al satului, a încercat pe parcursul celor două episoade să îi amuze cu bancurile sale pe Vasile sau Firicel. Hazul nu a fost pe măsura așteptărilor acestuia, provocând mai degrabă nervi și certuri. De la râs, la plâns: în cealaltă parte a localității, Bobiță află cu stupoare că garda financiară i-a închis mica afacere, cârciuma, pentru evaziune! Totul din cauza lui Dorel care le-a deschis barul inspectorilor. Mâhnit, acesta a cautat soluții și sfaturi la prietenii apropiați, Vasile și Giani. Văzând că aceștia sunt neinteresați de problemele sale, își va găsi un sfătuitor în persoana lui… Celentano. Celentano a încercat din răsputeri să-și deschidă un post local de radio, intitulat Radio Sărăcia. Firicel a încercat și el, până la urmă fără sorți de izbândă.

Gianina a fost curioasă să afle ce-i rezervă viitorul. Având super-ocazia să întâlnească o ghicitoare, aceasta a rămas fără economii și bijuterii. În plasa ghicitoarei, a părut că va fi prinsă și Aspirina. Mult mai experimentată, și-a dat seama imediat de escrocherie și a acționat în consecință, recuperând tot ce ghicitoarea a primit de la cei înșelați. Până la urmă, Bobiță și-a redeschis afacerea și s-a răzbunat pe toți cei care l-au ignorat în momentul în care se afla la greu: afacerea lui Oaie a fost și ea închisă de inspectori, iar casa lui Giani a fost vândută.

Bucuresti, 07.11.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *