metalshow

Aventuri din culisele emisiunii “Iubirea face farse”

De multe ori, pentru că au un conţinut umoristic, farsele pot părea un joc copilăresc în care toată lumea se distrează, de la cel care plănuieşte gluma până la cel care o trăieşte ca fiind reală. De fapt, a face o farsă este o misiune serioasă şi foarte dificil de realizat cu succes. Echipa de la “Iubirea face farse”, noul show estival difuzat de Antena 1 incepand cu 4 iulie de la ora 20.30, poate confirma oricând acest lucru. 

Ca într-un joc de puzzle, dacă o piesă lipseşte, imaginea finală nu mai e aceeaşi. Aşadar, când este pus în joc succesul unei farse, piesele lipsă trebuie să iasă din discuţie mai ales când vorbim despre o imagine finală care trebuie să stârnească amuzamentul tuturor celor implicaţi. Uneori, deşi planul este respectat cu stricteţe, farsa însăşi începe să facă farse. Pe parcursul filmărilor, echipa de la “Iubirea face farse” a trecut prin situaţii inedite în încercarea de a salva o farsă de la eşec.

Mi-a intrat apă în ureche şi mi-am pus picături

Una dintre probele dificil de trecut în cazul unei farse este riscul de deconspirare al complicilor. Pentru ca farsa să-şi urmeze traseul predestinat, complicii au fost puşi în situaţia de a-şi exersa talentul actoricesc în cel mai eficient mod de care puteau da dovadă. Pentru că nici unul dintre aceştia nu mai jucase anterior în farse şi nici nu se bucurase de experienţa unor cursuri de actorie, echipa de la “Iubirea face farse” a venit în sprijinul complicilor printr-un artificiu tehnic: plasarea unei căşti în ureche pentru a asculta indicaţiile regizorale. Cum nici o persoană din echipă nu avea vocaţie de magician, a fost dificil să se găsească soluţii pentru a face căştile invizibile. În cazul fetelor un ajutor binevenit a fost bineînţeles părul însă pentru băieţi situaţia devenea complicată. Aşa că, persoanelor mai puţin bogate în podoabă capilară le-a fost ataşat un plasture pe ureche. Ca urmare, în fiecare farsă va exista cel puţin un element asemănător: explicaţia pentru plasture. Mai specific, "mi-a intrat apa în ureche şi mi-am pus picaturi"!

Vremea rea alungă fetele goale

Când se plănuieşte o farsă, un alt element mai mult sau mai puţin previzibil ce poate interveni în bunul mers al lucurilor este vremea. Cum nimeni nu se gândise că un telefon la Daniel Osmanovici de la Observator Meteo ar fi putut salva o zi de distracţie, echipa a fost luată prin surprindere de o ploaie torenţială. Dezamăgirea n-ar fi fost foarte mare dacă filmarea ar fi presupus o discuţie la cafea pe terasă. Însă în acea zi fusese programată o farsă cu multe fete în sânii goi, care urmau să înoate în piscina din curtea vilei! Surprinzător a fost şi faptul că dintre toate zilele de fimare aceasta a fost singura în care a plouat torenţial. Filmările au fost anulate, fetele s-au ascuns sub pelerine şi toată lumea a aşteptat liniştită să treacă ploaia cu ghinionul ei cu tot.

Bucuresti, 01.07.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *