Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Aventura sau relaxare in Giftbox-urile de la kdo.ro

Kdo.ro magazin online de cadouri continua sa aduca multe elemente surpriza pentru vizitatori. De astazi pe site se gasesc Giftbox Relaxare si Giftbox Aventura. Aceste pachetele cadou tematice au succes deja in  Belgia, Olanda, Spania, Germania, Italia, Portugalia, Elvetia, Marea Britanie, USA, Franta si sunt utilizate de firme pentru angajatii pe care-i pretuiesc sau sunt oferite ca si cadou inedit pentru oamenii dragi. Giftbox Relaxare este un foarte interesant cadou pentru doamne si domnisoare. Giftbox-ul reuneste prezentarea a cincisprezece destinatii special alese astfel incat sa se beneficieze de momente de neuitat.

Giftbox Aventura Cauti aventura in locuri salbatice? Ai nevoie de o gura zdravana de oxigen? Daca iti place competitia si vrei sa legi prietenii pentru toata viata, indrazneste sa alegi una din cele douazeci de destinatii selectionate special pentru tine.

Utilizand voucherele din aceste Giftbox-uri in urma unor rezervari – fie in locuri speciale de relaxare, fie in locuri pe care poate nu le cunoasteti inca dar care va pot oferi momente pline de adrenalina – beneficiati de preturi speciale.Voucherul este valabil pentru o singura activitate propusa in catalogul din interiorul fiecarui Giftbox.Acest voucher nu contine o valoare inscrisa, intrucat este un voucher cadou. Voucherul este valabil în fiecare zi din saptamana, inclusiv in weekend, in functie de disponibilitatea partenerului.

Durata unei activitati recreative sau de intretinere corporala este de maximum 5 ore.
Prestatia se desfasoara in functie de conditiile specifice partenerului selectionat, conditii de rezervare, anulare sau modificare de rezervare, conditii de varsta, conditii fizice.

Dati un click pe kdo.ro si descoperiti o lume minunata a cadourilor de tot felul!
Si surprizele nu se opresc aici. In decembrie Mosul aduce tot felul de jucarii creative si originale tot pe kdo.ro!

 Intra pe www.kdo.ro si descopera in cate feluri minunate ii poti bucura pe ceilalti.

Bucuresti, 13.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *