free download 78 travel guides written by experts

Aventura off road vine in centrul Capitalei: F64 si GTC MotorSport prezinta fotografii captivante

realizate intr-o astfel de competitie

Sunt puține sporturi care să solicite și genereze în același timp adrenalină, putere și timp scurt de reacție, dar cu siguranță concursurile de off road se încadrează în această categorie.

F64 împreună cu GTC MotorSport și GTC Auto organizează în perioada 1 – 14 decembrie expoziția „ENFO4x4“ cu fotografii din timpul unor astfel de competiții, dar și din expediții 4×4. Vernisajul se va desfășura miercuri, 3 decembrie, de la ora 19.00 la sediul F64 din Bd. Unirii nr. 45.

Florentin Tufa, Ștefan Dan și Cosmin Crăciun sunt trei fotografi pasionați de off road și care au experimentat la prima mână adrenalina pe care o trăiești pe traseele pe care se desfășoară astfel de curse. Vor fi prezenți la eveniment și doi români care au încheiat recent o expediție în Siberia folosind o mașină ARO, iar Răzvan Cirap, președinte GTC MotorSport și coorganizator ENFO4x4, va povesti mai multe despre ce înseamnă acest sport, care sunt costurile și de ce mașini ai nevoie.

Vor mai fi prezenți si Silviu Bulugioiu, președintele Comisiei Naționale de off road din cadrul Federației Române de Automobilism Sportiv, și Ionuț Macri, președintele juriului „4×4 Photo Action“, fotograf cunoscut și practicant al off road-ului. El a fost atât sportiv, cât și organizator al concursului „Transylvania Adventure Trohy“ cunoscut în toatã Europa. Din partea F64 va vorbi Ana Mãreșescu, Event Manager F64. „Competițiile off road sunt periculoase și costisitoare, dar mai ales nu sunt pentru toatã lumea. Noi am încercat sã aducem, prin fotografiile prezentate la F64, câteva cadre care sã surprindã magia acelor momente și puținã adrenalinã. Este, în definitiv, o defilare a fotografiei sportive în care fiecare cadru te solicitã la maximum, așa cum sunt solicitate mașinile și cum sunt solicitați piloții”, a declarat Ana Mãreșescu, de la F64.

Premiile vor fi acordate de către partenerul evenimentului – GTC Auto, companie cunoscutã în lumea 4×4, atât ca service specializat în tuningul masinilor 4×4, cât și ca organizator de concursuri și evenimente 4×4.

„Oala cu bunătăți“ a gătit ceva special pentru acest eveniment. Invitații la vernisaj vor avea ocazia să descopere gusturile plăcute ale bucătăriei făcute cu pasiune.

Bucuresti, 02.12.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *