free download 78 travel guides written by experts

Aventura Grupului MOL pentru studenti: UPPP 2015

Aventura te așteaptă…

· Grupul MOL invită studenții din domeniul petrolului și geoștiințelor, din toată lumea, să se înscrie în programul său internațional UPPP, dedicat domeniului explorării și producției de hidrocarburi
· Perioada de înscriere pentru participarea la competiția virtuală UPPP este între 24 septembrie și 15 octombrie
· Echipele clasate pe primele trei locuri vor câștiga în total 25.000 de euro, iar cei mai talentați participanți vor avea șansa să își înceapă cariera în Grupul MOL, prin "Programul tehnic de dezvoltare a carierei UPPP "

Grupul MOL lansează cea de-a doua ediție a programului internațional de atragere a tinerelor talente UPPP. Deviza ediției din acest an “Aventura te așteaptă…” reprezintă chintesența concursului. Studenții sunt invitați să se înscrie în program până la 15 octombrie, pentru a participa la competiția online, în cadrul căreia vor concura în cadrul scenariilor virtuale, soluționând teme industriale și strategice create de specialiștii Grupului MOL. Primele trei echipe vor concura apoi pentru marele premiu, iar cei mai înzestrați concurenți vor avea șansa să își înceapă cariera în Grupul MOL, prin "Programul tehnic de dezvoltare a carierei UPPP", cu o durată de 18 luni.

Studenții din domeniul științelor geologice, petroliere sau de management al proiectelor de inginerie sunt invitați să se înscrie în competiția online la adresa www.uppp.info de la 24 septembrie până la 15 octombrie. Ulterior, candidații se vor pregăti pentru participarea la competiția virtuală, selectând coechipieri din rândul prietenilor și celorlalți participanți înscriși, interogând baza de date după criterii ca țara de proveniență, universitatea sau tipul de studii. Primele cinci echipe vor participa la etapa finală, desfășurată la Budapesta, unde se vor întrece pentru premii totale de 25.000 de euro. De asemenea, tinerii cei mai talentați vor primi oferte de angajare sau de a participa la "Programul tehnic de dezvoltare a carierei UPPP", în cadrul Grupului MOL.

Grupul MOL încurajează în mod special înscrierea tinerelor studente în programul UPPP. Hina Arshad este o tânără care lucrează ca inginer asistent de producție la MOL Pakistan. Sfatul ei către următoarea generație UPPP: “Participanții vor avea parte de oportunități, provocări și diversitate. Studenții își vor putea testa aptitudinile și cunoștințele tehnice, autoevaluându-și capacitatea de a-și folosi abilitățile în mod eficace pentru a aduce valoare și a fi productivi. Ei vor interacționa și colabora cu alți studenți, din medii și culturi diverse. Credeți în voi, faceți pasul înainte și demonstrați-vă însușirile!”

Zdravka Demeter Bubalo, Vice Preşedinte pentru Resurse Umane din cadrul MOL Group, a declarat: "Suntem mândri de programele noastre recunoscute internațional pentru atragerea și dezvoltarea de talente, întrucât ele aduc transformări majore abordărilor tradiționale privind atragerea de noi angajați și oferă o modalitate unică de sprijin în dezvoltarea tinerilor profesioniști. În acest an continuăm aventura cu și mai mult entuziasm și oferim tinerilor cu înzestrări de vârf posibilitatea de a se confrunta cu provocări din viața reală a companiei și șansa de a se alătura diviziei Upstream (Explorare și Producție) a Grupului MOL. Programul UPPP este dedicat acelor tineri aflați în căutarea de noi aventuri și dornici să își înceapă o carieră în industria de petrol și gaze".
Programul tehnic de dezvoltare a carierei, cu durata de 18 luni, este structurat pe patru piloni, care includ experiența practică, programa teoretică cu accent pe conținut tehnic și de afaceri, precum și module de training care ilustrează activitatea Grupului MOL. Principalele obiective sunt dezvoltarea abilităților antreprenoriale de bază și a cunoștințelor tehnice.

Pentru mai multe informații despre UPPP vă rugăm să accesați paginile: www.uppp.info și www.facebook.com/moluppp.

Un clip video al programului:

Despre Competiția UPPP

UPPP este o competiţie ce are ca scop promovarea MOL Group în rândul studenţilor şi absolvenţilor relevanți pentru domeniul Explorării și Producției. Studenţii din cadrul facultăţilor de geoștiințe și din domeniul petrolier au posibilitatea de a se înscrie în concurs. În primă fază, echipele vor concura pe o platformă online, rezolvând probleme din sfera industrială şi strategică. Echipele de vârf vor fi invitatea la finala de la Budapesta și vor concura pentru premii în valoare totală de 25.000 de euro. În plus, cei mai buni studenți vor intra într-un nou proces de selecție , în urma căruia vor putea primi oferte de angajare sau de a participa la un program de 18 luni pentru dezvoltarea carierei. Studenţilor care nu sunt în ani terminali li se va oferi şansa să participe la traininguri sau internship-uri în perioada verii.

Despre programul de dezvoltare tehnică UPPP

Programul UPPP se întinde pe o perioadă de 18 luni, adresat tinerilor profesionişti și dedicat segmentului de Explorare și Producție. Programul se bazează pe patru piloni, care includ experiența practică și module de training. Principalele obiective sunt dezvoltarea abilităților antreprenoriale de bază și a cunoștințelor tehnice.

BUDAPESTA / Bucuresti, 24.09.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *