metalshow

Aventura continua la Burlacul

După ce a vizitat ţinuturile turceşti în iaht, balon sau superba sa maşină decapotabilă, celebrul Botezatu revine în România însoţit de tinerele sale pretendente. Din sultan peste inimile domnişoarelor rămase în competiţie, Cătălin se va bucura într-un cadru de vis, Delta Dunării, de titulatura de şef de trib.

Din exotica Turcie în spectaculoasa Românie Botezatu, şef de trib în Deltă

Când vine vorba de iubire, lumea nu are graniţe. După ce a vizitat ţinuturile turceşti în iaht, balon sau superba sa maşină decapotabilă, celebrul Botezatu revine în România însoţit de tinerele sale pretendente. Din sultan peste inimile domnişoarelor rămase în competiţie, Cătălin se va bucura într-un cadru de vis, Delta Dunării, de titulatura de şef de trib.

Pentru concurentele care l-au urmat în Deltă, Botezatu a pregătit un foc de tabără deosebit şi o petrecere tematică. Grupul se va transforma în trib. Fetele şi Bote se vor îmbrăca în indieni, având machiaje şi coafuri speciale. „Ceata de apaşi”, cum şi-au numit participanţii de la Burlacul grupul, a găsit inspiraţie în sălbăticia peisajelor din Deltă pentru a se bucura de libertate, dând frău oricăror dorinţe şi dansând frenetic.

În plus, Bote a pregătit o altă surpriză culturală pentru fete: a invitat la petrecere un ansamblu de lipoveni, care cântă şi dansează piese tradiţionale. Cu această ocazie, Bote a dansat Kazachiok şi le-a dat fetelor lecţii de dans lipovenesc. Noile aventuri din showul Burlacul vor fi difuzate de postul Antena 1, joia aceasta de la ora 20.30.

Din iaht turcesc în şalupă românească

Burlacul Botezatu îşi cucereşte pretendentele cu o vacanţă la Gura Portiţei

Pentru că şi ţara noastră are peisaje superbe ce merită explorate, Bote a vrut să le dovedească participantelor de la Burlacul că România prin ochii lui este cu adevărat spectaculoasă. Aşa că a părăsit iahtul turcesc, a urcat într-o şalupă românească şi a ales ca destinaţie Delta Dunării.

Drumul spre Gura Portiţei a fost pentru fete un prilej de a-i atrage atenţia lui Cătălin, mai ales că designerul a lipsit câteva zile de lângă ele având o prezentare de modă. Odată ajunşi la destinaţie, burlacul şi fetele au încins o petrecere pe cinste, domnişoarele profitând din plin de aceste momente pentru a-i arăta lui Bote ce mult le-a lipsit. Cătălin la rândul lui nu a rămas rece la avansurile fetelor, impresionându-le cu spiritul său petrecăreţ.

Alături de Bote, fetele au avut ocazia de a vizita şi o rezervaţie de pelicani iar una dintre concurente, Melania Potlog a fost invitată într-un alt cadru romantic, o rezervaţie de nuferi. Noile aventuri din showul Burlacul vor fi difuzate de postul Antena 1, joia aceasta de la ora 20.30.

Bucuresti, 04.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *