free download 78 travel guides written by experts

AVBS Credit a implinit, anul acesta, un deceniu de activitate si performanta in domeniul intermedierilor de credite bancare si non-bancare

AVBS Credit, una dintre primele companii de intermedieri credite bancare si non-bancare din Romania, sarbatoreste, luna aceasta, 10 ani de activitate si performanta. Fondata in mai 2007 de catre Valentin Anghel, compania se afla, in prezent, pe locul I ca cifra de afaceri in topul companiilor cu capital 100% romanesc in domeniul brokerajului bancar, si pe locul al II-lea in privinta tranzactiilor intermediate, dupa o companie cu capital strain.

La finalul primului deceniu de activitate, bilantul realizarilor AVBS Credit poate fi rezumat in cateva cifre impresionante: aproape 70 de francize in toata tara, o echipa formata din zeci de brokeri de credite, un portofoliu impresionant cu cateva zeci de mii de clienti, parteneriate solide cu principalele institutii bancare si non-bancare din Romania, si sute de milioane de Euro intermediate.

avbs-credit-logo
Compania, care in decursul celor zece ani a avut o crestere continua si constanta, a fost infiintata de Valentin Anghel, tanar antreprenor de succes, a carui determinare si experienta in domeniul brokerajului bancar au adus AVBS Credit pe primul loc din punct de vedere al cifrei de afaceri in topul companiilor cu capital 100% romanesc in domeniul intermedierilor de credite bancare si/sau non-bancare. In privinta tranzactiilor intermediate de-a lungul anilor, AVBS Credit se situeaza pe locul al doilea, dupa o companie cu capital strain.

Valentin Anghel, care este si membru in Consiliul Director al Asociatiei Romane a Brokerilor de Credite (A.R.B.C.), declara:

“Am ales sa sarbatorim acesti zece ani incununati de succes facand ceea ce stim noi mai bine – sa le oferim celor din jurul nostru cea mai buna solutie pentru nevoile lor financiare. Doar ca, de aceasta data, vom incepe noul capitol al celui de-al doilea deceniu prin a explica si exemplifica ceea ce poate face un broker de credite AVBS; care sunt avantajele pe care un om le are atunci cand apeleaza la un broker de credite; care sunt costurile de tranzactionare, cum este posibil ca serviciile noastre sa fie 100% gratuite, s.a.m.d. Chiar daca activam de zece ani si suntem prezenti in toate colturile tarii, sunt inca multe etape de parcurs pana cand cei din jurul nostru vor cunoaste si intelege pe deplin mecanismele intermedierii creditelor bancare si/sau non-bancare si, mai ales, multitudinea beneficiilor pe care le pot obtine de la noi.”

Fondatorul AVBS Credit subliniaza faptul ca “toate serviciile financiare oferite de AVBS sunt 100% gratuite pentru clienti, fie ei persoane fizice sau juridice”, costurile aferente intocmirii dosarului de creditare si ancorarii bancii sau a institutiei non-bancare finantatoare fiind acoperite exclusiv de bancile sau IFN-urile care au finantat creditul.

Succesul de care AVBS Credit s-a bucurat in primii zece ani de activitate nu se datoreaza numai serviciilor oferite, ci si manierei in care si-au abordat clientii – compania a umanizat serviciile de brokeraj bancar, facandu-le mai usor de inteles si practicat, chiar si pentru necunoscatori.

“Imprumuturile NU sunt o corvoada. Creditele nu sunt nici bune, nici rele, daca faci alegerea potrivita, personalizata dupa fiecare caz in parte, creditele sunt si vor fi un ajutor de nadejde pentru cei care isi doresc sa isi indeplineasca nevoile personale. Institutiile bancare si non-bancare schimba frecvent caracteristicile produselor financiare, de aceea noi nu iti recomandam sa contractezi un credit pe baza recomandarilor venite din partea apropiatilor, ci iti sugeram sa apelezi la specialistii nostri care sunt mereu la curent cu ofertele si schimbarile produselor bancare.”, a declarat Nina Borcila, General Manager AVBS Credit.

In ceea ce priveste franciza AVBS Credit, compania se poate mandri cu o retea solida de aproape 70 de puncte de lucru in Bucuresti, Baia Mare, Braila, Brasov, Botosani, Caransebes, Constanta, Cluj, Focsani, Galati, Iasi, Ilfov, Mehedinti, Petrosani, Piatra Neamt, Satu Mare, Sibiu, Slatina, Strehaia, Targoviste, Targu Jiu, Targu Lapus si Tulcea, Vatra Dornei. In plus, AVBS Credit este printre putinele companii care nu percep taxa pentru obtinerea unei francize, iar rata de succes pentru o franciza AVBS Credit este de pana la 95%.

Pentru urmatorii zece ani, compania si-a propus extinderea retelei de francize, a portofoliului de clienti si parteneri bancari si non-bancari, cat si a echipei de agenti, cei interesati de servicii si parteneriate fiind invitati sa intre in legatura cu reprezentantii AVBS Credit.

Pentru mai multe detalii, va rugam, accesati www.avbs.ro.

AVBS Credit se numara printre primele companii de intermedieri credite bancare si non-bancare din Romania. In prezent, compania fondata in urma cu un deceniu de Valentin Anghel, se afla pe locul I ca cifra de afaceri in topul companiilor cu capital 100% romanesc in domeniul brokerajului bancar, si pe locul al II-lea in privinta tranzactiilor intermediate, dupa o companie cu capital strain. AVBS Credit are un portofoliu extins de clienti bancari si non-bancari, iar serviciile pe care le pune la dispozitia clientilor sai sunt personalizate si 100% gratuite. Compania, aflata in continua expansiune, numara, in prezent, aproape 70 de francize, in urmatoarele orase:  Baia Mare, Braila, Brasov, Botosani, Caransebes, Constanta, Cluj, Focsani, Galati, Iasi, Ilfov, Mehedinti, Petrosani, Piatra Neamt, Satu Mare, Sibiu, Slatina, Strehaia, Targoviste, Targu Jiu, Targu Lapus, Tulcea si Vatra Dornei.

AVBS Credit este membra a A.R.B.C. (Asociatia Romana a Brokerilor de Credite).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *