free download 78 travel guides written by experts

AVAS a schimbat conducerea Avioane Craiova

Consiliul de Administraţie de la Avioane Craiova a acceptat demisia domnului Anatolie Boldişor, anterior discutării unicului punct de pe ordinea de zi a Consiliului, respectiv demiterea acestuia.

Funcţia de director general va fi îndeplinită de domnul Valentin Bernovschi. AVAS regretă că o companie precum Avioane Craiova a ajuns în această situaţie neplacuta, dar îşi exprimă convingerea că cea mai bună soluţie pentru rezolvarea ei este trecerea la un acţionariat privat, care să elimine problemele apărute.

Până la finalizarea procedurii de privatizare demarate luni, 21 octombrie, prin publicarea anunţului de privatizare, AVAS va lua toate măsurile pentru ca situaţia societăţii comerciale să nu se înrăutăţească.

Prima măsură pe care a luat-o, în acest sens, a fost aceea de a acorda mandat reprezentantului său în Consiliul de Administraţie de la S.C. AVIOANE S.A. Craiova, ce a avut loc miercuri, 22 octombrie 2008, să voteze pentru schimbarea din funcţie a directorului general al acestei societăţi.

Bucuresti, 22.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *