free download 78 travel guides written by experts

AVAS a prelungit pana la 17 mai 2009 termenul de valabilitate a ofertei pentru Avioane Craiova

Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului a decis în şedinţa Colegiului Director de joi, 16 aprilie 2009, prelungirea cu 30 de zile a termenului de valabilitate pentru S.C. Avioane Craiova S.A., respectiv până la data de 17 mai 2009, în vederea finalizării negocierilor cu ofertantul Alenia Aeronautics S.p.A. Italia.

Decizia Autorităţii a fost luată în temeiul articolului 7, alineatul 2 din Legea 137/2002 privind unele măsuri pentru accelerarea privatizării care stipulează că „Instituţia publică implicată poate decide justificat prelungirea termenului de valabilitate a ofertei de vânzare pentru perioade succesive ce nu pot depăşi 30 de zile fiecare şi care nu pot însuma mai mult de 180 de zile”.

Menţionăm că în cursul zilei de miercuri, 15 aprilie, au avut loc discuţii pe baza ofertei tehnice şi financiare iniţiale depuse de Alenia Aeronautics S.p.A. AVAS, în conformitate cu prevederile metodei de privatizare pe bază de „oferte finale, îmbunătăţite şi irevocabile” a solicitat îmbunătăţirea ofertei.

Următoarea şedinţă de negociere, în care ofertantul va prezenta oferta finală, îmbunătăţită şi irevocabilă, va avea loc în perioada 22–24 aprilie.

Bucuresti, 17.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *