PR Summit 2021

AVAS a prelungit cu 30 de zile valabilitatea ofertei pentru INTEC Bucuresti

Prin decizia Colegiului Director al Autorităţii pentru Valorificarea Activelor Statului a fost aprobată prelungirea cu 30 de zile a ofertei de vânzare a pachetului de acţiuni deţinut de AVAS la INTEC Bucureşti.

Noul termen, respectiv 30.09.2007, este necesar pentru ca AVAS să poată continua procesul de negociere pe bază de oferte tehnice început la societate în vederea încheierii contactului de vânzare-cumpărare acţiuni. În prezent, comisia de negociere analizează documentele depuse de cei trei ofertanţi care atestă îndeplinirea criteriilor de precalificare.

Vă reamintim că în data de 13 august 2007, la sediul AVAS, au fost înregistrate trei oferte pentru cumpărarea pachetului de acţiuni reprezentând 70,11% din acţiunile INTEC S.A. Bucureşti, din partea:

·        Consorţiului format din BG Management Consultants S.R.L. şi Dinescu Lucian;

·        Consorţiului format din Atlassib, Utis Industries şi PAS INTEC 2004;

·        Consorţiului format din ICIT FIBRESIN şi Asandei Ion.

Conform anunţului de vânzare la negociere pot participa numai ofertanţii care prezintă dovada îndeplinirii cumulative a urmatoarelor criterii de precalificare:

1. Inexistenta sanctiunilor penale pentru savarsirea urmatoarelor fapte: gestiune frauduloasa, abuz de incredere, fals, inselaciune, delapidare, marturie mincinoasa, dare sau luare de mita sau alte contraventii si infractiuni prevazute in Legea nr. 11/1991 privind combaterea concurentei neloiale, cu modificarile si completarile ulterioare;- criteriu eliminatoriu;

2.  Experienta in domeniul cercetarii-dezvoltarii pentru ramura de stiinta a societatii comerciale de cercetare –dezvoltare sau pentru o ramura inrudita;

3. Bonitate financiara si capacitate de a prelua o noua afacere ;

Valabilitatea ofertelor de vânzare a pachetelor de acţiuni a fost prelungită conform prevederilor art. 7, alin (2) din Legea nr. 137/2002, cu modificările şi completările ulterioare: “instituţia publică implicată poate decide justificat prelungirea termenului de valabilitate a ofertei de vânzare pentru perioade succesive ce nu pot depăşi 30 de zile fiecare şi care nu pot însuma mai mult de 180 de zile”.

INTEC S.A. Bucureşti activează în domeniul cercetării şi dezvoltării în ştiinţe fizice şi naturale. Acţionarii societăţii sunt: AVAS – 70,11%, Aris Consult Invest S.R.L. – 29,52%, Dan Codescu – 0,37%.

 Bucuresti, 28.08.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *