free download 78 travel guides written by experts

Avant-Garde, partener al Festivalului Multicolor, editia a VI-a

7 seri, 7 filme, 7 culturi: 26 mai – 1 iunie

Librăria Avant-Garde este din nou alături de Festivalul Multicolor și va amenaja un spațiu special cu autorii specifici fiecărei țări în parte. De asemenea, în fiecare zi a festivalului, în librărie vă veți putea delecta cu muzica specifică culturii în cauză și veți primi o reducere de 10% la titlurile autorilor din țara respectivă.

Proiectul >multicolor şi-a propus să promoveze 7 culturi, invitând publicul să descopere muzica şi filmele specifice acestora. Convinşi de necesitatea dialogului intercultural într-un oraş european de importanţa Iaşului, organizatorii au pregătit numeroase alte surprize, cu scopul de a promova cele 7 ţări-vedetă din acest an: Germania, Grecia, Marea Britanie, Austria, Norvegia, Italia şi, bineînţeles, România.

Fiecare zi a festivalului va fi dedicată unei ţări şi, începând cu ora 21.00, în Parcul Copou, vor fi proiectate filme.

Pentru a facilita accesul publicului la eveniment, toate activităţile din cadrul proiectului >multicolor vor fi gratuite şi se vor desfăşura în aer liber. De asemenea, organizatorii au pregătit tombole cu premii pentru fiecare seară a festivalului.

Alte detalii, precum şi programul festivalului, sunt disponibile pe pagina web a evenimentului //www.festivalulmulticolor.ro.

Vă aşteptăm cu drag în librărie şi la festival!

Bucuresti, 25.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *