metalshow

Avangate si-a extins spatiul de birouri din Bucuresti cu 1.000 mp

AvangateÎn total, echipa de 180 de persoane a companiei Avangate din București ocupă 3.000 mp în clădirile Conect din Pipera

Începând din această toamnă, echipa Avangate din București și-a mărit spațiul de birouri cu încă 1.000 mp, pe lângă cei 2.000 mp deja existenți, în zona Pipera, clădirile Conect C1 și C3. Așadar, în momentul de față, cei 180 de angajați se bucură de o suprafață totală de 3.000 mp dotată după ultimele standarde de confort.

Noul spațiu din Conect C3 este ocupat în acest moment de o echipă de 70 de persoane, dar poate acomoda în total un număr de 100 de oameni. Acesta este împărțit între numeroasele birouri largi și luminoase, zonele funcționale, o sală de relaxare și o bucătărie, care a devenit cea mai apreciată suprafață de socializare datorită dotărilor de care dispune, precum canapele, zone de gătit/pregătit și servit masa.

“Am ales o aranjare deosebită a birourilor astfel încât să facilitam lucrul în echipă, dar în același timp să îi mulțumim și pe angajații care lucrează mai bine în liniște. Astfel, avem zone de discuții informale dedicate întâlnirilor zilnice în grup, dar și spații mai liniștite în care colegii se pot concentra fără a fi distrași de anumite zgomote externe. Noul biroul denotă o atmosferă relaxată, prietenoasă, este luminos și foarte funcțional.” spune Mădălina Moraru, Senior HR Director.
În spațiul din clădirea Conect C3 s-au mutat echipele de R&D (Development, Testing, Infrastructure) și Product Management (Product Management, Affiliates, UX, Technical Writers).

Avangate spatiu birouri

“În special pentru angajații din România, în continuare punem accent pe dezvoltarea echipelor tehnice și de produs, susținând astfel strategia globală a companiei. Spațiul nou din Conect3 este dedicat acestor departamente, asigurând o interacțiune optimă la nivelul lor.” continuă Mădălina Moraru.

Numele sălilor de ședințe din noul spațiu a fost rezultatul unui efort colectiv de creație, cele mai apreciate denumiri fiind: Utopia, Wonderland, Matrix, Enterprise și Voyager.

Bucuresti, 10.12.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *