free download 78 travel guides written by experts

Avangate intră în Cadranul Magic Gartner pentru Comerț Digital 2016

Cel mai important raport din industria  de comerț electronic la nivel global recunoaște Avangate pentru dedicarea către produse și servicii digitale

Avangate, furnizor de soluții de comerț digital pentru mii de companii software, SaaS și servicii online la nivel global, a fost recunoscut de Gartner în Cadranul Magic pentru Comerț Digital (Gartner Magic Quadrant for Digital Commerce) 2016, la categoria jucător de nișă. Acest lucru se datorează dezvoltarii platformei de comerț electronic Avangate și a serviciilor adiacente exclusiv pentru produse și servicii digitale. Cele mai importante criterii de evaluare au fost  “capacitatea de a pune în practică” si “viziune completă”.

„Considerăm că includerea Avangate de către analiștii Gartner în Cadranul Magic pentru Comerț Digital 2016 este o validare foarte importantă atât a realizarilor de până acum, cât și a potențialului nostru pe această piață.” spune Alex Hart, CEO Avangate. „În același timp, suntem convinși că reflectă dedicarea noastră în a ajuta companiile de software, SaaS și alte servicii online să monetizeze cât mai repede produsele și serviciile lor, să maximizeze valoarea fiecărui client în parte și să se extindă la nivel global.”

În conformitate cu Gartner, „platformele de comerț digital permit companiilor să își construiască site-uri pentru comerț electronic atât pentru B2B (business to business), B2C (business to consumer), cât și B2B2C (B2B-to-consumer) și să sprijine o multitudine de obiective de afaceri, de la generarea de venituri cât mai mari, la facilitarea transformărilor fundamentale la nivelul întregii afaceri în conformitate cu schimbările din piață.”

Soluția completă Avangate pentru comerț digital oferă companiilor de software, SaaS și servicii online posibilitatea de a se adapta rapid la schimbările din piață, de a ajunge la clienți în cel mai eficient mod indiferent de canalul de vânzare și de a implementa noi modele de afaceri cu scopul de a crește veniturile.

Mai multe detalii despre cum Avangate poate ajuta companiile care vând software, SaaS și servicii online găsiți aici: Avangate commerce solutions.

Sursa: Gartner, Magic Quadrant for Digital Commerce, 9 martie 2016, Chris Fletcher, Penny Gillespie, Jason Daigler, Sandy Shen, Yanna Dharmasthira, Gene Alvarez.

Nota Gartner
Gartner nu susține niciun furnizor, produs sau serviciu prezentat în publicațiile sale de cercetare și nu recomandă utilizatorilor de tehnologie să selecteze doar companiile cu cel mai mare punctaj sau care au obținut alte titluri. Publicațiile de cercetare Gartner constau în opinii ale organizației de Cercetare Gartner și nu ar trebui considerate fapte obiective. Gartner își declină orice responsabilitate în privința tuturor garanțiilor, exprimate sau implicite, cu privire la această cercetare, inclusiv cele comerciale sau de orice alt tip.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *