free download 78 travel guides written by experts

Avangate deschide biroul din Statele Unite

şi îşi consolidează poziţia pe piaţa externă

GECAD ePayment, compania care dezvoltă şi deţine soluţia Avangate(R) dedicată distribuitorilor online de software, anunţă deschiderea biroului Avangate din Statele Unite, şi face astfel un pas important pe cea mai importantă piaţă de tehnologie şi de distribuţie online de software. În acest moment, Avangate are reprezentanţe în trei locaţii strategice care îi permit să ofere servicii prompte şi de calitate dezvoltatorilor de software din întreaga lume: Amsterdam, Bucureşti şi Mountain View, California, acoperind pieţele vest europeană, est europeană şi respectiv cea americană. Biroul Avangate din Statele Unite va însemna atât lărgirea portofoliului de clienţi, aici aflându-se majoritatea producătorilor importanţi de software, dar şi creşterea volumului de vânzări pentru clienţii actuali. Americanii cumpără frecvent online şi reprezintă o piaţă cu un potenţial interesant pentru toate companiile care distribuie software online iar atragerea acestui potenţial face parte din strategia Avangate pentru Statele Unite. Un exemplu este localizarea serviciilor prin numărul de telefon toll free dedicat cumpărătorilor americani.

“Suntem prezenţi pe piaţa americană încă de la lansarea Avangate® în 2005, iar deschiderea biroului din California este o urmare firească a creşterii activităţii noastre în regiune. Din punct de vedere strategic, ne interesează bineînţeles creşterea numărului de clienţi iar aici este cea mai mare densitate de companii dezvoltatoare de software, companii pe care le vom aborda acum direct cu o echipă dedicată de vânzări şi marketing aflată la doar câţiva paşi de aceştia. Echipa din Mountain View va fi coordonată de către Gus Lignos, noul VP pe vânzări în Statele Unite,” spune Carmen SEBE, CEO GECAD ePayment.

“Avangate este o provocare care mă bucură foarte mult. Este vorba despre o companie care a crescut rapid iar aceasta datorită tehnologiei performante şi serviciilor excelente, toate într-o industrie foarte competitivă – cea a distribuţiei online de software. Cred că avem toate atuurile să ne atingem cât de curând obiectivele şi pentru piaţa americană,” apreciază Gus Lignos, Vice President of USA Sales, Avangate.

Gus Lignos conduce echipa din Mountain View iar împreună cu echipa de management şi dezvoltare de la Bucureşti va stabili strategia de vânzări şi va coordona prezenţa Avangate în regiune. Bucureştiul rămâne centrul de dezvoltare şi de decizie pentru întreaga activitate Avangate iar de aici se vor asigura în continuare şi suportul pentru cumpărători, asistenţa tehnică, operaţiunile contabile, financiare şi juridice.

Bucuresti, 2.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *