free download 78 travel guides written by experts

Avangate continua dezvoltarea retelei de afiliati

Comercianţii de software şi afiliaţii au la dispoziţie noi oportunităţi de business

Avangate, furnizor de soluţii integrate de comerţ electronic pentru producători şi comercianţi de software, divizie a GECAD ePayment International, anunţă lansarea versiunii 4.0 a interfeţei de administrare Avangate pentru afiliaţi. Această actualizare aduce o serie de îmbunătăţiri modului în care afiliaţii şi comercianţii colaborează şi interacţionează.

Pe lângă noul design şi o mai mare uşurinţă în utilizare, interfaţa de administrare Avangate pentru afiliaţi ajută şi comercianţii dar şi afiliaţii din reţea să găsească atât partenerii de afaceri potriviţi, cât şi noi oportunităţi de a genera venituri. Iată care sunt principalele îmbunătăţiri:

·    Filtre EPC (Earnings per click – câştig per click) avansate: Afiliaţii pot căuta şi compara programele cele mai performante – produsele cu câştigul cel mai mare şi cu rata de conversie cea mai bună
·    Motor de asociere îmbunătăţit cu o interfaţă intuitivă: Afiliaţii îşi pot administra parteneriatele şi genera mai rapid link-uri de produse
·    Noi condiţii de plată: Afiliaţii beneficiază de conditii avantajoase pentru a-şi primi câştigurile, atât ca opţiuni, dar şi ca termene de plată.
·    Zonă de promovare a produselor şi data feed-uri actualizate: Comercianţii au la dispoziţie noi instrumente pentru promovarea produselor direct în interfaţa de administrare a afiliaţilor.

“Am avut o colaborare excelentă cu Avangate până acum – suportul dedicat pentru afiliaţi ne ajută în eforturile noastre. Suntem, de asemenea, mulţumiţi de fluxul constant de produse noi, disponibile în reţeaua Avangate şi, în special, de faptul că putem obţine oferte de calitate, exclusive, de la comercianţi de software cunoscuţi”, a declarat Forrest Lu, Business & Sales Manager al Brothersoft.

“În calitate de comercianţi de software, nu avem aşteptări spectaculoase de la marketing-ul prin afiliaţi. Totuşi, cheia unor vânzări de succes prin afiliaţi înseamnă mai mult decât un produs puternic şi comisioane atractive. E vorba de vizibilitatea comerciantului, de cooperarea uşoară între acesta şi afiliaţi, de mijloace de promovare accesibile şi suport constant. Avangate ne furnizează deja toate acestea, iar odată cu noua lansare ne aşteptăm să creştem şi mai mult eficienţa marketing-ului prin afiliaţi”, spune Roman Feldgendler, Online Marketing Manager al Movavi.

“Continuăm să ne concentrăm pe construirea unei reţele de afiliaţi de calitate, ca parte a strategiei noastre de a-i susţine pe partenerii Avangate. Un pas important în această direcţie presupune să înlesnim colaborarea între afiliaţi şi comercianţii de software”, a declarat Adriana Iordan, Web Marketing Manager la GECAD ePayment.

Programul de afiliaţi Avangate a fost iniţiat în 2006 şi în prezent numără peste 10.000 de parteneri activi, site-uri axate pe vânzarea de software.
Pentru a afla mai multe despre reţeaua de afiliati Avangate sau pentru a vă înscrie în program, accesaţi //www.avangate.com/affiliates (informaţii disponibile în limba engleză).

Bucuresti, 09.03.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *