free download 78 travel guides written by experts

Avangate anunta lansarea platformei de distributie de software

Intel® Business Exchange Software Store în Europa
Comercianţii de software din toată lumea au acum la dispoziţie un nou canal securizat de vânzări pentru comercializarea de software în ţările europene.

Avangate, furnizor de soluţii integrate de comerţ electronic pentru producători şi comercianţi de software, divizie a GECAD ePayment International, anunţă lansarea Intel® Business Exchange în Europa, o platformă de business pentru producătorii de software care doresc să îşi comercializeze produsele online în Europa.

Avangate asigură toate serviciile necesare pentru funcţionarea platformei, de la găzduire până la procesarea plăţilor, facturare şi gestionarea operaţiunilor. Platforma Intel® Business Exchange include în acest moment  două magazine online de software localizate pentru Marea Britanie (www.intel.co.uk/ibx) şi Germania (www.intel.de/ibx), urmând ca la finalul lunii mai să fie lansat şi portalul francez (www.intel.fr/ibx).

Soluţia de comerţ electronic Avangate este nucleul platformei Intel® Business Exchange din Europa; comercianţii de software care îşi vând produsele prin magazinele online Intel® beneficiază de servicii complete, de la procesarea securizată a tranzacţiilor şi livrare electronică rapidă, la suport pentru cumpărători. Platforma Avangate asigură, de asemenea, un modul centralizat de administrare, pentru un management eficient de produs, acces complet la informaţii despre cumpărătorii finali şi rapoarte de vânzări în timp real. Clienţii platformei – comercianţi şi cumpărători – vor interacţiona uşor printr-o platformă securizată care asigură multiple opţiuni de plată, suport non-stop pe telefon şi email pentru probleme legate de comandă şi plată.
 
“Din prima zi, Avangate a fost un partener extraordinar în dezvoltarea acestei platforme. Seriozitatea, flexibilitatea şi experienţa echipei s-au dovedit a fi de neînlocuit în dezvoltarea cu succes a celor trei site-uri ale platformei Intel® Business Exchange în Europa. Avangate va continua să joace un rol esenţial în succesul acestui proiect”,   a declarat Wolfgang Petersen, Director SSG – Developer Relations Division, Intel EMEA.

“Suntem onoraţi şi încântaţi să participam la un proiect atât de important şi să gestionăm toate operaţiunile legate de magazinele online de software din Europa ale marketplace-ului Intel® Business Exchange. În acelaşi timp, pentru noi este o oportunitate să demonstrăm complexitatea, scalabilitatea şi flexibilitatea platformei noastre de comerţ electronic precum şi capacitatea de a fi în fruntea celor mai noi tendinţe în distribuţia electronică de software”, afirmă Carmen Sebe, Director General GECAD ePayment. „De asemenea, ne bucurăm că putem oferi clienţilor noştri acces imediat la un canal suplimentar de vânzări software în Europa, beneficiind astfel de toată puterea brandului Intel.” 

Pentru a comercializa software în magazinele Intel® Business Exchange pentru Europa, companiile trebuie să se înregistreze la //www.avangate.com/ibx. Clienţii Avangate beneficiază de o integrare completă a platformei şi a proceselor de business Avangate cu Intel® Business Exchange.

Bucuresti, 15.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *