free download 78 travel guides written by experts

Avalansa de reactii din partea vedetelor prezente la lansarea “Furios si iute 7”

Lansarea filmului “Furios si iute 7” s-a lasat asteptata aproape doi ani din motive mai mult sau mai putin cunoscute publicului. Daca initial intarzierea s-a datorat nefericitului eveniment care a dus la disparitia unuia dintre “veteranii” seriei, Paul Walker, spre noua data a lansarii internationale a aparut un nou factor, ce a dus la o amanare, data transformandu-se din 10 martie in 3 aprilie 2015: nasterea celui de-al treilea copil al lui Vin Diesel. Dintre cei care au avut ocazia sa vizioneze cea de-a saptea parte a filmului, cu ocazia avanpremierei care a avut loc la T Imax (Cinema City AFI Palace Cotroceni), s-au regasit reprezentanti de seama din presa si showbiz, precum George Buhnici, Kamara, Alin Galatescu, Ana si Radu Sirbu (ex O-zone) sau Mircea Zara.

Reactiile acestora au fost exprimate publicului prin intermediul paginilor de social-media, invitatii avand doar cuvinte de lauda, adunate cu rabdare si speranta in primirea unui produs de calitate care sa merite asteptarea celor aproape doi ani de pauza:

Galatescu Alin
Nu ma asteptam sa traiesc o lectie despre Prietenie si Familie, atat de densa si sincera, la noul "Fast and Furious"7. Dar asa a fost. Disparitia lui Paul Walker a dat noii productii o stare aparte. De trait de catre fiecare…Enjoy it !

George Buhnici
Fast and Furious 7. Obligatoriu de văzut la cinema. Poate cel mai bun film cu mașini al generației mele.
— with Lorena Buhnici at AFI Palace Cotroceni.

Radu Sirbu shared Sirbu Ana‘s photo.
Senzaţii tari!
Un film care nu este tocmai genul de filme ce îmi captează atenţia, însă aseară vizionând filmul în premieră la IMAX am trăit senzaţii ţări şi m-a făcut să stau nemişcat pe tot parcursul fimlului şi să simt emoţii exact ca şi cum aş fi în mijlocul acţiunii. Scenariul după părerea mea este unul clasic genului însă efectele speciale şi desfăşurarea acţiunii te ţine captiv de la început până la sfârşit, fără să-ţi dea răgaz. Finalul este unul emoționant, dar nu voi intra în detalii pentru că trebuie să-l vedeți singuri… Merită văzul la cinema, şi ca să simţi vibe-ul filmului până în oase, clar, trebuie să-l vezi la IMAX.
#‎FastAndFurious‬ ‪#‎IMAX‬ ‪#‎Movie

Sirbu Ana
OMG era sa lesin de cateva ori… Senzatii tari la filmul asta, iar finalul…waw! Big Like

Eduard CRBL
19 hrs ·
Abia asteptam sa vedem Fast and furious 7!
IMAX!!!
Yuuuuuhuuuuu….!

Mircea Zara
AVANPREMIERAAAA !..
— watching Fast and Furios 7 withClubZone Romania

“Furios si iute 7” poate fi vizionat in reteaua Cinema City incepand de astazi, 1 aprilie 2015, in regim de avanpremiera, disponibil inclusiv in salile VIP si T IMAX, biletele fiind disponibile la casele de bilete si online pe www.cinemacity.ro.

Bucuresti, 01.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *