free download 78 travel guides written by experts

Autostrada Soarelui duce la “Gradina Soarelui”

si la “Panorama Marii Negre”- proiecte RomDeals Property 2008
O investitie sigura intr-o locatie de vis – la Marina Costinesti

A avea un apartament pe malul marii  in cea mai pitoreasca si romantica statiune a Marii Negre, Costinesti, vi se pare poate un lux.

Insa dupa ce studiati mai bine oferta, dupa ce faceti niste calcule simple (neavand nevoie de studiu aprofundat si informatii ascunse) constatati ca poate fi o afacere cu un risc aproape inexistent. RomDeals Property, developer imobiliar romano-britanic, este initiatorul acestui gen de proiect, care, pe cat de extravagant ar vrea sa para, pe atat de multe avantaje prezinta.
Un apartament pe Malul Marii poate fi un loc perfect pentru o familie cu copii, pentru cupluri care vor sa se relaxeze in fiecare week-end,  pentru cei care vor ca la pensie sa aiba si un loc de relaxare, pentru cei care vor confort, poate fi un business al carui control il poti avea tu sau poti delega o firma care sa munceasca pentru tine.

Desi extra-sezon,  RomDeals Property a vandut deja aproape 50% dintre apartamentele aflate in cele doua compexuri “Sun Garden” si “ Sea View Residence”, ambele proiecte derulate pe malul Marii Negre, in Costinesti, aproape de locul unde se va costrui viitorul port turistic.

O alta atractie a Costinestiului, si oportunitate de a avea un apartament in aceasta zona turistica o va reprezenta prelungirea “Autostrazii Soarelui” pana la intrarea in Costinesti, ceea ce va scurta si mai mult drumul catre relaxare si liniste pe malul Marii Negre.

RomDeals Property va fi prezent la Londra pe 25 aprilie 2008  la expozitia “ A place in the Sun Live”, expozitie ce reuneste investitori si developeri din Europa,
acestia deruland sau fiind interesati de investitii in proiecte situate in zone turistice cu deschidere la mare. RomDeals Property reprezenta Romania cu proiectul finalizat “Sun Garden”- Gradina Soarelui dar si cu proiectul aflat in derulare “Sea View Residence”- Panorama Marii Negre,  atat ca developer cat si ca promoter al celor mai atractive zone favorabile investiilor imobliare.

RomDeals Property va fi prezent alaturi de partenerii sai si la Targul de Imobiliare TNI, ce va avea loc intre 17-20 aprilie 2008 la Palatul Parlamentului, Sala Unirii.

Bucuresti, 15.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *