free download 78 travel guides written by experts

AutoNovo.ro – numar record de promotii pentru masini noi

In luna mai, AutoNovo.ro a inregistrat numarul record de 280 de promotii pentru achizitionarea de masini noi, pozitionandu-se, astfel, drept serviciul web cu cele mai multe oferte speciale active din online-ul romanesc.

Ofertele promotionale sunt colectate de AutoNovo.ro direct de la sursele autorizate, importatori si dealeri parteneri ai website-ului, in sectiunea dedicata de "Promotii".

Din cele 280 de promotii curente, Kia detine cel mai mare numar de oferte active – 43, fiind urmata de Skoda cu 35 si Fiat cu 21.

Alte marci atractive pentru vizitatori in aceasta perioada sunt Ford, Volvo, Toyota, Citroen, Peugeot, Suzuki si Dacia, avand fiecare peste 10 promotii pe AutoNovo.ro.

Din totalul de oferte speciale, aproximativ 230 au acoperire la nivel national, fiind disponibile pentru potentialii cumparatori din intreaga tara; iar restul de 50 sunt promotii regionale, oferite de dealeri in cadrul lantului de locatii administrate, fiind prezentate de AutoNovo.ro prin intermediul parteneriatului detinut cu acestia.

AutoNovo.ro pune la dispozitia persoanelor care doresc sa achizitioneze  masini noi atat un set de informatii complexe privind o gama larga de modele si marci de automobile, cat si posibilitatea de a solicita oferte personalizate direct de la dealeri, prin intermediul serviciului "Cere oferta”.

De asemenea, pe site utilizatorii au la dispozitie instrumente flexibile pentru a analiza in detaliu atractivitatea ofertelor. Astfel, acestia pot selecta si compara modelele aflate la promotie cu variantele standard sau cu modele similare ale altor producatori.

Bucuresti, 13.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *