Kinodiseea

AutoNovo.ro a semnat un acord cu FRAS pentru sustinerea competitiilor de automobilism sportiv

AutoNovo.ro a încheiat recent un parteneriat media cu Federaţia Română de Automobilism Sportiv. Prima platformă online dedicată exclusiv achiziţionării de maşini noi din România va reda pas cu pas campionatele naţionale de raliuri.

„Colaborarea cu FRAS oferă utilizatorilor AutoNovo.ro ocazia de a fi conectaţi în permanenţă la pulsul campionatelor naţionale de raliuri, asigurând, simultan, un plus de promovare pentru automobilismul sportiv, care stârneşte pasiuni în rândul românilor, dar este mult prea puţin susţinut. La încheierea parteneriatului s-a avut în vedere complementaritatea publicurilor ţintă ale celor două entităţi şi dorinţa AutoNovo.ro de a-şi extinde oferta de conţinut într-o manieră relevantă pentru utilizatorii săi” a declarat Florin Secanu, general manager, XIPE Interactive.

Reportaje şi cronici despre sportul auto, fotografii şi materiale video cu şi despre Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop, cel de Viteză în Coastă sau cel de Rally Sprint; interviuri cu cei mai talentaţi piloţi şi clasamentele competiţiilor, povestiri din culisele organizării etapelor de raliu, analize comparative ale modelelor de maşini înscrise la raliuri versus modelele de strada corespondente, acestea sunt doar alte câteva dintre subiectele pe care utilizatorii le vor putea urmări pe AutoNovo.ro, în secţiunea “Sport Auto”.

Mărcile despre care pasionaţii vor putea citi includ Mitsubishi, Subaru, Citroen, Peugeot, Renault, Skoda, Dacia, Honda şi Seat.

Printre materialele de ultimă oră prezentate sunt un interviu cu Edwin Keleti despre cum e să fii pilot de raliu şi un alt interviu cu Lucian Filip, consilier federal al Federaţiei Române de Automobilism Sportiv şi organizatorul etapei de raliu de la Iaşi, din 22-23 mai, din cadrul Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop.

Bucuresti, 21.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *