Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

AutoNovo.ro a adaugat AutoItalia pe lista de clienti

AutoNovo.ro a semnat cu AutoItalia pentru promovarea marcilor Fiat, Alfa Romeo si Lancia pe singura platforma din .RO destinata in exclusivitate achizitiei de masini noi.

“Piata auto va reusi sa revina pe un trend crescator abia in cea de-a doua jumatate a anului viitor. In conditiile in care proportia dintre veniturile obtinute din comercializarea de masini si cele realizate in urma serviciilor post vanzare s-a inversat, AutoNovo.ro vine in intampinarea dealerilor si producatorilor auto, oferindu-le acestora spatii de promovare speciale unde acestia isi pot comunica atat ofertele cat mai ales serviciile post vanzare pe care le pun la dispozitia clientilor.” a spus Florin Secanu, General Manager, Xipe Interactive.

“Prezenta in mediul online este o prioritate pentru toate marcile din portofoliul AutoItalia. In acest context, colaborarea cu AutoNovo.ro vine sa completeze intentia noastra de fi cat mai aproape de ceea ce isi doresc cumparatorii de autovehicule si de a facilita accesul acestora la orice informatie le-ar putea fi de ajutor, cu atat mai mult cu cat aceste detalii pot reprezenta un argument de cumparare” a declarat Iulia Tudor, PR Responsible AutoItalia.

AutoNovo.ro pune la dispozitia partenerilor sai, printre care si AutoItalia, spatii de promovare personalizate, atat pentru marcile reprezentate, cat si pentru reteaua de dealeri, dar si accesul direct la serviciul de generare de prospecti calificati, serviciu singular oferit de AutoNovo.ro.

Astfel, AutoItalia va fi prezenta pe AutoNovo.ro cu bannere in paginile dedicate brand-urilor si modelelor proprii, precum si cu pagini speciale in cadrul sectiunii “Dealeri”, unde importatorii si distribuitorii de automobile au la dispozitie o serie de instrumente pentru generarea de pagini customizate cu informatii despre locatie, promotiile  si serviciile oferite.

Bucuresti, 24.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *