free download 78 travel guides written by experts

Automobile Bavaria a prezentat oficial noul BMW Seria 7 la resedinta Majestatii Sale Regele Mihai I

Noul BMW Seria 7 a fost prezentat Familiei Regale şi celor mai importanţi clienţi şi parteneri ai companiei Automobile Bavaria în cadrul unui cocktail găzduit de Palatul Elisabeta, reşedinţa Majestăţii Sale Regele Mihai I.

Casa Regală a asigurat cadrul ideal pentru prezentarea celui mai exclusivist model lansat de către BMW în istoria mărcii. Noul model, care urmează să fie pus la dispoziţia Majestăţii Sale în anul 2016, este cea de-a patra generaţie BMW Seria 7, care se va afla în serviciul Regelui Mihai I.

Automobile Bavaria a prezentat cu această ocazie două variante de caroserie ale noului BMW Seria 7. Varianta de bază, echipată cu pachetul BMW M, se adresează în special clienţilor activi, care doresc să conducă autoturismul. Varianta cu ampatament lung, cu un plus de 140 milimetri şi mai înaltă cu 12 milimetri, echipată cu pachetul Executive Lounge, se adresează clienţilor care preferă mai mult confort şi aplelează la serviciile unui şofer. Motorizările prezentate au fost: propulsorul 730d – un diesel de 3.0 l turbo cu 6 cilindri care dezvoltă 265 CP şi un cuplu maxim de 620 Nm şi motorul V8 alimentat cu benzină – 750i, de 4.4 litri turbo, care dezvoltă 450 CP un cuplu maxim de 650 Nm.

În cuvântul de deschidere, ASR Principele Radu, a transmis invitaţiilor salutul Majestăţii Sale Regele Mihai I, facând referire la pasiunea Regelui pentru automobile încă de la vârsta de 6 ani, precum şi la aprecierile Majestăţii Sale referitor la marca BMW şi colaborarea cu Automobile Bavaria.

Ilie Nastase, facând referire la noul BMW Serai 7, a declarat, în stilul său inconfundabil: “Îmi place mult noul model. Am încercat să plec imediat cu el din incintă, dar nu am reuşit de data asta. Aştept primul test drive.”

Ion Caramitru, directorul Teatrului Naţional din Bucureşti, a fost la rândul lui impresionat de BMW Seria7, declarând: “Utilizez un BMW atât personal, cât şi în cadrul unui parteneriat al instituţiei. Cunosc calităţile acestor autoturisme, dar astăzi am descoperit un automobil cu o tehnologie care te poartă în viitor.”

George Copos a povestit celor prezenţi despre sentimentul plăcut de a fi primul român care a comandat în anii 90, un BMW Seria 7 de la un dealer din România: „Am fost primul client de BMW Seria 7 în România. Astăzi avem 6 automobile BMW în familie.“

Gheorghe Hagi conduce BMW Seria 7 începând din anul 2003. Cu ocazia evenimentului s-a arătat deosebit de încântat de noul model, asteptând momentul în care va înlocui maşina actuală cu generaţia nouă. „Este o maşină elegantă, confortabilă şi sportivă în acelaşi timp. Sunt calităţile pe care le apreciez cel mai mult. Încă de la început m-am identificat cu BMW Seria 7.“

BMW Seria 7 – din 1997 în serviciul Majestăţii Sale Regele Mihai I al României.

Întoarcerea în România a Majestăţii Sale Mihai I şi prima vizită oficială în ţară, în anul 1997, au reprezentat momentul în care Automobile Bavaria a oferit primul BMW Seria 7 pentru deplasările Regelui în ţară, ulterior primind titlul de Furnizor al Casei Regale.

Cea de-a patra generaţie BMW Seria 7 pusă în serviciul Majestăţii Sale, machează astfel încununarea unei colaborări de aproape două decenii între Casa Regală a României şi grupul de dealeri auto Automobile Bavaria.

Casa Regală oferă calitatea de Furnizor al Casei Majestăţii Sale Regelui ca semn de recunoaştere şi de apreciere a calităţii deosebite a produselor sau a serviciilor oferite de o persoană sau de o companie. Astfel, acordarea Calităţii de Furnizor implică un înalt standard al produselor şi serviciilor, constanţă, seriozitate şi înalt profesionalism din partea companiei sau a persoanei desemnată ca furnizor. Automobile Bavaria este Furnizor al Casei Regale a României, pentru servicii de transport autoturisme clasa premium.

Definitia luxului automobilistic: noul BMW Seria 7

Noul BMW Seria 7, cel mai rafinat şi luxos model din istoria mărcii, vine cu un arsenal unic de tehnologii, o serie fără precedent de premiere mondiale în industria auto. Toate acestea sunt folosite pentru a oferi o experienţă unică atât pentru conducător, cât şi pentru pasageri – de la combinaţia unică de sistem ale şasiului pentru dinamică şi confort, la soluţii precum scaunele cu program extins de masaj, sistemul de arome pentru interior sau comanda prin gesturi.

Noul BMW Seria 7 îşi subliniază afirmaţia privind redefinirea modului în care experienţa exclusivistă şi luxoasă a condusului arată într-o formă contemporană, cu o gamă de inovaţii de excepţie. Factorii principali în îmbunătăţirea dinamicii, a eficienţei, a confortului şi a siguranţei sunt utilizarea CFRP (plastic ranforsat cu fibră de carbon) în structura caroseriei, motoarele din noua generaţie BMW Group de propulsoare, sistemul hybrid plug-in de la noul BMW 740e, sistemul de şasiu activ Executive Drive Pro, Driving Experience Control cu modul ADAPTIVE, farurile cu laser sau sistemul de control iDrive complet reproiectat. Totodată, experienţa de interior este susţinută de opţiuni precum Executive Lounge cu funcţie de masaj, acoperişului din sticlă, iluminat, Sky Lounge Panorama.

Noua generaţie a gamei BMW Seria 7 se evidenţiază şi prin inovaţii ale sistemului de operare şi a tehnologiei asistării conducătorului. Diferite dotări noi, fără precedent în segmentul sedanurilor de lux, includ, de exemplu, extinderea sistemului iDrive pentru a include monitor touch şi control BMW al gesturilor, Touch Command pentru controlul funcţiilor de confort şi infotainment în compartimentul din spate, precum şi un sistemul Remote Control Parking. Pe lângă acestea, noua "navă-amiral" BMW prezintă şi cea mai nouă generaţie BMW Head-Up Display, cu o suprafaţă de proiecţie cu 75% mai mare, avertizare la traficul transversal, control autonom al direcţiei şi a controlului benzii, protecţie activă pentru impact lateral şi sistem Surround View cu vizualizare 3D şi Panorama View (vedere panoramică).

Automobile Bavaria Group este cea mai mare rețea de dealeri BMW din România şi deține alte cinci centre în Germania. Pe plan local, grupul comercializează autoturisme BMW, MINI, noi şi rulate, motociclete BMW Motorrad, noi şi rulate, deţine singurul service Rolls-Royce pe o rază de 1.000 de kilometri. Prin rețeaua MHS Truck & Bus este importatorul și distribuitorul camioanelor MAN şi al autobuzelor Neoplan în România. www.bmw-bavaria.ro

Bucuresti, 09.12.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *