Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Automobil Clubul German a premiat compania Bosch pentru spiritul inovator in domeniul ecologiei

Franz Fehrenbach a fost desemnat „Personalitatea anului 2009”

Automobil Clubul German (ADAC) a decernat în luna ianuarie premiul “Gelber Engel” („Îngerul auriu”) lui Franz Fehrenbach, Preşedintele Consiliului de Administraţie al companiei Bosch, desemnându-l „Personalitatea anului 2009”. Astfel, Comitetul executiv al Automobil Clubului German îl recompensează pe Franz Fehrenbach pentru „spiritul inovator al concernului german în domeniul ecologiei” şi iniţierea procesului de transformare a companiei Bosch din furnizor de piese auto, în producător de sisteme ecologice.

Cu ocazia primirii distincţiei, Franz Fehrenbach a declarat că „acest premiu recompensează modul în care am abordat subiecte, care nu sunt numai pentru mine importante, ci care au o relevanţă deosebită în această perioadă dificilă: managementul unei afaceri durabile, administrarea unei afaceri cu credibilitate şi integritate, şi sarcina dificilă, dar care trebuie îndeplinită, de a menţine acel echilibru între asigurarea profitabilităţii pe termen lung a companiei şi interesele sociale şi ecologice”.

Dr. Norbert Reithofer, Preşedintele Consiliului de Administraţie al companiei BMW AG şi câştigătorul de anul trecut al premiului „Personalitatea ADAC”, a înmânat premiul lui Franz Fehrenbach în cadrul festivităţii din acest an şi a remarcat că „deschiderea, integritatea şi urmărirea cu tenacitate a obiectivelor propuse continuă să reprezinte trăsăturile de caracter ale lui Franz Fehrenbach”.

Ceremonia de decernare a premiului ADAC „Îngerul auriu 2009” a avut loc la Residence Palace din München. La ceremonie au participat 500 de personalităţi din lumea afacerilor, din sfera politică şi alte personalităţi publice.

Bucuresti, 05.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *