metalshow

Automatizari pentru porti – confort maxim cu ajutorul tehnologiei moderne

Tot mai multe persoane sunt interesate de implementarea unor sisteme profesionale de automatizari pentru porti, fie ca este vorba despre o locuinta personala, fie ca este cazul unei proprietati folosite in scop de business. Principalul factor determinant este nevoia de securitate, de protejare a mediului casnic sau comercial. De la o locuinta la o cladire de birouri, de la un magazin cu zona dedicata accesului furnizorilor si pana la o clinica medicala, portile si barierele automatizate sunt mereu de mare utilitate.

Sistemele de control automat pentru porti ofera posibilitatea de a bloca oricand persoanele neautorizate si de a permite accesul doar celor dorite. Tehnologia moderna face posibila existenta unor optiuni “smart”, asa cum sunt cele pentru siguranta avansata si prevenirea accidentelor – detectia automata a obstacolelor, inclusiv functia de autoblocare.

Confort la o apasare de buton – este promisiunea celor de la Aldecoro. Remarcate prin calitate si fiabilitate, sistemele de automatizari porti sunt construite respectand principii precum siguranta si prevenirea oricaror riscuri. Atunci cand se intalneste un obstacol, motorul schimba directia imediat. Functii complexe sunt de asemenea disponibile, dar totul este usor de utilzat. In ceea ce priveste functia de autoblocare, este impiedicata deschiderea fortata a portii din exterior. Demn de mentionat este faptul ca producatorii s-au gandit si la situatia in care apare o pana de curent – in asemenea cazuri, motoarele se pot debloca si bloca manual, indiferent de pozitia in care ramane poarta in momentul respectiv.

“Reprezentam unul dintre cei mai importanti producatori de automatizari porti cu deschideri batante, liniare (culisante) si bariere automate. Cu profesionalismul si pragmatismul unei companii care stie sa-si respecte clientii, suntem alegerea potrivita pentru furnizarea si instalarea celor mai avansate solutii de automatizare”, subliniaza reprezentantii companiei Aldecoro, care ofera clientilor produsele SOMMER pe piata locala.

In functie de marimea, greutatea si ciclul de lucru, exista o multime de variante de automatizare a intrarilor. Alegerea corecta a kit-ului de automatizare este foarte importanta si, evident, este bine sa fie facuta alaturi de specialisti. Cei de la Aldecoro au chiar o divizie specializata in automatizari porti, pentru orice necesitate. Departamentul tehnic ofera soltii dedicate in functie de cerintele fiecarui client – solutii “la cheie” ce pot fi implementate rapid si sigur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *