Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Autobiografia Colonelului Sanders

a fost lansata exclusiv pe Facebook pentru milioane de fani KFC din intreaga lume

Fanii din Romania o pot descarca gratuit de pe pagina de Facebook a KFC https://www.facebook.com/KFC.Romania

In premiera, fanii de pe Facebook ai brandului KFC au acum acces gratuit la continut si retete exclusive din cartea fondatorului KFC Colonelul Harland Sanders: Autobiografia celui mai Celebru si Original Bucatar.” Manuscrisul original, scris de catre Colonel in 1966 si descoperit din intamplare dupa 40 de ani este lansat exclusiv pe Facebook. Cartea poate fi descarcata gratuit de pe https://www.facebook.com/KFC.Romania. Nu este inca disponibila in librarii sau magazine online.

“Ceea ce e atat de minunat la aceasta carte este ca desi a fost scrisa in urma cu aproape jumatate de secol, contine lectii de viata si retete delicioase care au relevanta si in zilele noastre” declara Carmen Lupulet, Director de Marketing KFC Romania. “Din aceasta cauza, scopul nostru este sa impartasim aceasta autobiografie cu cat mai multe persoane posibil, intr-un mod gratuit. Ne-am gandit ca cel mai potrivit mediu este pagina noastra de Facebook.”

Cartea contine 33 de retete care nu au mai fost publicate pana acum, o introducere scrisa de Peter Harman, primul francizor al KFC, si, de asemenea, o introducere scrisa de Colonelul Sanders. Fanii KFC pot gasi in paginile cartii o multime de poze istorice si la fel de multe povesti spuse de omul care chiar le-a trait, celebrul Colonel Sanders. Autobiografia ne ofera posibilitatea de a afla detalii importante despre viata unuia dintre cei mai legendari antreprenori ai lumii si scoate in evidenta pasiunea acestuia pentru mancare, munca si importanta gatitului traditional.

“Singurul lucru care sta in calea acestei carti sa nu devina un best-seller este faptul ca nu o vindem” a spus Carmen Lupulet, director de marketing KFC Romania, despre posibilitatea de a descarca in mod gratuit cartea de pe pagina de Facebook a KFC.

In Noiembrie 2011, KFC a anuntat ca manuscrisul Colonelului a fost descoperit in arhiva companiei, aceasta stire devenind imediat una de interes global. Lumea a fost fascinata de ideea ca omul care a inventat una din cele mai faimoase retete din lume a scris o carte despre viata sa, inserand totodata si cateva dintre retetele sale favorite.

Pentru mai multe detalii privitoare la Autobiografia Colonelului vizitati linkul: www.facebook.com/kfc.romania.

Bucuresti, 15.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *